Bahçeli: 15 Temmuz Haçlı operasyonuydu

MHP Genel Bahçeli Devlet Bahçeli, 15 Temmuz hain darbe girişiminin bir haçlı operasyonu olduğunu söyledi.

Bahçeli: 15 Temmuz Haçlı operasyonuydu

 

 

MHP Lideri Devlet Bahçeli, ilk referandum mitingini Elazığ´da yaptı.

Bahçeli, "Kara kampanya peşinde olanlar var. Türk ve Türkiye düşmanları devrededir. Küresel komplonun hedefinde Türk milleti vardır. Artık hainlerin kökü kazınmalı, inleri saklandıkları delikleri yerle bir edilmelidir" dedi. Bahçeli, "İblisin yeryüzü garnizonu olan DEAŞ kan dökmektedir. Kahraman Türk askerinin DEAŞ´ı söküp attığına Türk milleti şahittir. Bu cinayet şebekelerin en sinsisi FETÖ ise 15 Temmuz´da silaha saldırmıştır" dedi.

"Bu ´evet´ler, ana muhalefet partisi lideri Kemal Kılıçdaroğlu´nun uykularını kaçıracaktır" diyen Bahçeli, "Bu ´evet´ler, terör örgütlerini bozguna uğratacaktır. Hazmedemeyenler dağılacak,  16 Nisan´da Türkiye kazanacaktır. Türk milleti muhteşem iradesi ile geleceğini şekillendirecektir" ifadesini kullandı.

Devlet Bahçeli´nin konuşmasından öne çıkan başlıklar şöyle oldu:

15 TEMMUZ HAÇLI OPERASYONUYDU

15 Temmuz bir haçlı operasyonuydu, planlaması ise Pensilvanya´daki hoca kılıklı haini kumanda eden güçler tarafından yapılmıştı.

Elbette Türk milleti istiklaline sahip çıktı. Türkiye uçurumdan el birliğiyle kurtarıldı. Türkiye´yi devleti ve vatanı kaybedebiliriz dedik ve uzlaşma çağrısı yaptık. Sorumluluktan kaçmadık. Yenikapı ruhuna bağlılığımızı gösterdik.

15 Temmuz´dan sonra siyasetin ve ülkenin beliren tehiri imkansız ihtiyaçlara sırtımızı dönmedik. Sistemin yeniden inşaasını zorunlu gördük.

TÜRK MİLLETİ GELECEĞİ ŞEKİLLENDİRECEK

16 Nisan´dan sonra gündeme gelecektir. Hollanda seçimleri ırkçılara okkalı bir ders vermiştir. İnanıyorum ki yürüyüşümüze taş koymak isteyenler 16 Nisan´da kaybedecektir. 16 Nisan´da Türkiye kazanacaktır, Türk milleti onun bunun ağzına bakmayarak iradesiyle geleceği şekillendirecektir.

Bu EVET´ler hayırcı kafile içindeki PKK, FETÖ, DEAŞ ve Türk düşmanlarını tehdit edecektir. Bu EVET´ler Türk düşmanlarına kapak olacak alayını silindir gibi ezecektir.

TEK ADAM DİYENLER TARİH CAHİLİDİR

Tek adam yönetimi olacak diyorlar. Bunu söyleyenler tarih cahilidir. Yaşanan sistem tartışmalarını bitirmek için EVET diyoruz. Oturup konuşmassak ayırıp çatıştıracak. Devletin süratli karar aldığı TBMM´nin aktif ve etkin olduğu bir ssitemi kurmazsak 15 Temmuz´da harekete geçenler tekrar varlığımıza suikast yapacaklardır.

15 TEMMUZ´U AKILDAN ÇIKARMAK ASLA YOK

Bu milletin içinden yeni Seyit Onbaşılar, Yahya Çavuşlar daima çıkacaktır. Papaza kızıp oruç bozmayacağız. Boyun bükmek yok, Çanakkale unutmak, 15 Temmuz´u akıldan çıkarmak asla yok. Biz kardeşiz, biz milletiz, hep birlikte Türk vatanı, Türk devletiyiz. Elele, omuz omuza yürek yüreğe olacağız.

16 NİSAN´DA DEVLET İÇİN MİLLET İÇİN EVET

Konu vatansa siyaset ikinci plandadır. Memleketin bekası için omuz omuza yürüyeceğiz. Bizim sevdamız Türkiye´dir. 16 Nisan´da devlet için cevabınız ne olacak? Millet için kararınız ne olacak? Türkiye için duruşunuz ne olacak? Sizler tarihin bağrına saplanan okun keskin ucusunuz.

"EVET"LER KILIÇDAROĞLU´NUN UYKULARINI KAÇIRACAK

Yürüyüşümüzün önüne taş koymak isteyenler 16 Nisan´da kaybedecektir. Bu evetler, ana muhalefet partisi başkanı Kemal Kılıçdaroğlu´nun uykularını kaçıracaktır. Bu evetler, terör örgütlerini bozguna uğratacaktır. Hazmedemeyenler dağılacak 16 Nisan´da Türkiye kazanacaktır. Türk milleti muhteşem iradesi ile geleceğini şekillendirecektir.

KAYNAK: HABER10


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

19.04.2024

  • İMSAK 03:53
  • GÜNEŞ 05:24
  • ÖĞLE 12:19
  • İKİNDİ 16:03
  • AKŞAM 19:04
  • YATSI 20:29
  • Cuma 18.4 ° / 6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.4 ° / 5.7 ° Güneşli
  • Pazar 15.5 ° / 5.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı