Bu kelimeleri Google´da asla aratmayın!

Google´da asla aratmamanız gereken bazı kelimeler var. Bu kelimeleri bilmeden aratırsanız, çok pişman olacağınızı bildiğimiz için, bu haber başlığı altında topladık.

Bu kelimeleri Google´da asla aratmayın!

 

 

Google´da asla aratmamanız gereken bazı kelimeler var. Bu kelimeleri bilmeden aratırsanız, çok pişman olacağınızı bildiğimiz için, bu haber başlığı altında topladık. 

Kimi mide bulandıracak kadar iğrenç, kimi bir mana bulamayacak kadar anlamsız ama hepsi de bir o kadar dikkat çekici.

Siz haberi okuduktan sonra ne hissedeceksiniz bilmiyoruz, ama haberin sonuna geldiğinizde etrafa dehşet dolu gözlerle bakıyor olacağınızdan eminiz. 

Cesaretinizi topladıysanız başlayalım!

Trypophobia 

Küçük deliklerin toplu halde görünmesinden rahatsızlık duyma hastalığı olarak da bilinen Trypophobia ´tekrar eden´ manasına geliyor. 

Google´da arattığınız taktirde, bu hastalığa sahip olmasanız bile karşınıza çıkan görüntüler yüzünden hastalığa çoktan yakalanmış olabilirsiniz.

Tub Girl 

İnternet ucu bucağı olmayan bir platform. burada işimize yarayacak bir çok şey bulduğumuz malum, ancak bir o kadar da gereksiz bilgi ve görüntü kirliliği yaratan içerikler var. 

Tub girl´de onlardan biri! 

Google´da aratmak tam bir pişmanlık olacaktır, ancak siz merakınıza yenilip bakmadan önce küçük bir ip ucu verelim. Karşınıza çıkacak olan görüntülerde; küvette bir kız var, ve durmadan istifra ediyor. 

Uyarması bizden...

Killer kids 

Çocuklar... Tam bir neşe kaynağı! Ancak ne yazık ki hepsi değil. 

İnsanlığın en masum hali çocukken yaşadığı dönem. Bunda hepimiz hemfikiriz. Ancak ´killer kids´ araması yaptıktan sonra, bu fikriniz tamamen değişebilir. 

Özellikle araştırmamanız gereken kişi, Daniel Patrick.

Wet Koala 

Muhtemelen, ´Koalalar ne tatlı hayvanlar, neden Google´da aratmayacakmışım?´ diyorsunuz. Bizde size koalaların tatlılığı konusunda katılıyoruz. 

Ancak aramamanız gereken kelime koala değil, başına wet ekini almış olan koala. 

Bu sevimli hayvanlara karşı olan tüm algınızı değiştirir, emin olabilirsiniz!

8 The Death Clock 

Hepimiz bu dünyaya bir gün öleceğimizi bilerek geldik. Ancak bu korkunç gerçeğe rağmen hiç ölmeyecekmişiz gibi yaşayabilmemizi sağlayan bir şey var ki, o da ne zaman öleceğimizi bilmememiz. 

Ama yine de ne zaman öleceğini merak eden birileri var. İşte o meraklı kişiler için bu site tam olarak ne zaman öleceğinizi söyleyebildiğini iddia ediyor. 

Bize göre bunu öğrenmek tam bir delilik, ancak bunu öğrenmeyi isteyecek kadar deliyseniz orası sizin bileceğiniz şey tabi...

Elephantıasıs 

Bu bir hastalık, ancak siz de taktir edersiniz ki, Google´da aranması sakıncalı olduğuna göre çok da normal olmayan bir hastalık. 

Kısaca bahsetmemiz gerekirse, özellikle bacaklarda ve erkek cinsel organında deri şeklinin farklı görünüşe bürünmesi ile alakalı. 

Bu hastalığa sahip olanlar bile, karşılaşacakları görseller çok da iç açıcı olmayacağı için Google´da bu kelimeyi aratmamışlardır.

Bomb instructions 

Türkçe manası, ´bomba nasıl imal edilir, nasıl bomba yapılır´ şeklinde olan bu kelimeyi neden Google´da aratmayacağınızı merak ediyor olmalısınız. 

Hemen merakınızı giderelim... 

Özellikle son yıllarda dünya genelinde gerçekleştirilen bombalı saldırılara karşı bir çok önlem alınıyor. Bunlardan biri de internet ortamında aldıkları önlemler. 

Alınan önlemler dahilinde siz bu kelimeyi arattığınızda, hükümet ve CİA´ e kırmızı alarm verdirmiş oluyorsunuz. 

Masum bir amaçla bu kelimeyi aratmayacağınız için, bir akşam vakti öylece evinizde otururken tutuklanırsanız bilin ki nedeni bu kelimeyi Google´da aratmış olmanızdır.

Smokers Lungs 

Arattığınızda gördüğünüz akciğer görüntüleri mide bulandırıcı olduğu için, aratmanız sakıncalı. 

Ancak özellikle sigara içenlerin bu görüntüleri görmesi, büyük ihtimalle bir daha ellerini sigaraya dokundurmaya cesaret edemeyecekleri için, bakmaları onlara fayda sağlayabilir. 

Kim bilir...

Haberi okurken, bu kelimeleri arattıysanız, muhtemelen pişman olmuşsunuzdur. 

Emin olun biz de merakımıza yenildik ve sizinle aynı hatayı yaptık! 

İnsanoğlunun başına ne geliyorsa, meraktan geliyor diye boşuna dememişler...

KAYNAK: http://www.haber10.com/fotogaleri/internet/bu_kelimeleri_google_da_asla_aratmayin-707585#image-10


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

24.04.2024

  • İMSAK 03:44
  • GÜNEŞ 05:17
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:05
  • AKŞAM 19:09
  • YATSI 20:36
  • Çarşamba 18.1 ° / 5.2 ° Güneşli
  • Perşembe 21 ° / 8.4 ° Güneşli
  • Cuma 20.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı