BÜTÜN PİSLİKLERE RAĞMEN?

BÜTÜN PİSLİKLERE RAĞMEN?

BÜTÜN PİSLİKLERE RAĞMEN?

 

 

Evet, aynen bu başlığı atma mutluluğunu yaşıyorum, yazımı dikte ettiğim şu dakikalarda (00.30) evimin 300 metre ilerisinde Erzurumspor´un Tesisleri´nde şampiyonluk kutlamalarından gelen davul-zurna eşliğinde?
Bütün pisliklere rağmen, bu takım bugün Erzurum insanına güzel anlar yaşattı, yaşatmaya da devam edecek?
Bendeniz de en az sizler kadar şampiyonluk sevincine susamış bir Erzurumlu olarak;
Teşekkürler futbolcu kardeşlerim!
Teşekkürler teknik heyet, malzemeci emektarlar!
Teşekkürler taraftarın bu seneki Cem babası (Cem Bakırcı)!
Karda kışta, yağmurda çamurda, soğukta ayazda uzak ya da yakın mesafede, gurbet ellerde takımını yalnız bırakmayan kadirşinas taraftar asıl sizlere teşekkürler?
Teşekkürler Zafer Aynalı, Süha Dengizek, İbrahim Erkal, Murat Balkuş, Cemal Şengel, Selami Altınok ve isimlerini sayamadığım Erzurum sevdalısı güzel insanlar?
Bazı siyasiler bu başarıya hemen atlamasınlar ağızlarının paylarını alırlar?
Ve özellikle teşekkürler Sayın Mehmet Sekmen ve Ali Demirhan?
Neden özellikle?
Çünkü bu şehirde dedikodu yapmaktan başka ellerinden bir şey gelmeyenlere inat birlik ve beraberlik içerisinde hareket ettiniz?
Ve bu şehirde sahip oldukları sözde bir iki yayın organı ile yıllardır işlerine gelmeyen zavallı kişileri köşelere sıkıştırıp söğüşleyen, çirkin işler yapan, kendilerini yazar çizer sözde gasteci olarak tanıtan, her zaman gücün yanında yer almasını bilen fırıldakların oyununa gelmediniz?
Onlar ki son 2 maç öncesine kadar yine sizi birbirinize düşürmeye çalıştılar, siz resmettiğiniz görüntülerle bu takıma sahip çıkan insanları daha çok kenetlediniz? Bunu önceki maçta stadı tıklım tıklım dolduran taraftar gösterdi?
Teşekkürler?
Bugün Erzurumspor taraftarları olarak gururlu bir günü yaşarken, futbolsever ve Trabzonsever bir kişi olarak da üzüntülü anlara tanık olduk.
Trabzonspor-Fenerbahçe karşılaşmasında taraftarın hakeme acımasızca saldırması çok çirkindi ve bu olayla da dünyaya rezil ettiler kendilerini?
Şimdi sosyal medyadaki hesabımdan şu başlıklar dönüyor paydaşlarımdan;
Bekle bizi 2. Lig GELİYORUZ!
Birkaç ay önceden şimdiye kadar ağzımızdan düşmeyen ?Vallahi olaacaaak, billahi olaacaaak; Erzurum bu seneee şampiyon olaacaaak!? hoş makamlı sözler neyse ki gerçek oldu da biz de bu iddialı yeminle fazla günaha girmeden kurtulduk?).
Şimdi yukarıdaki ?Bekle bizi 2. Lig GELİYORUZ!? sloganıyla meydan okumamız için de umarım şehrin pisliklerini daha bir ayıklayarak yine birlik ve beraberlik içerisinde hareket edip gerekeni yaparız.
Bugünkü Trabzonspor-Fenerbahçe maçını özellikle vurguladım, hepimize ders olsun!
Dürüst ve samimi yönetim, iyi bir teknik ekip ve futbolcularla yolumuza devam ederiz.
Çirkin tezahüratlardan arınmış, başarıyı alkışlayan, başarısızlığı Dadaşalar´a yakışır türde eleştirilerle bertaraf eden taraftarla neden eski günlere dönmeyelim ki?


Anahtar Kelimeler: BÜTÜN PİSLİKLERE RAĞMEN

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

23.04.2024

  • İMSAK 03:46
  • GÜNEŞ 05:19
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:04
  • AKŞAM 19:08
  • YATSI 20:34
  • Salı 15.4 ° / 3.3 ° Güneşli
  • Çarşamba 18.1 ° / 5.2 ° Güneşli
  • Perşembe 21 ° / 8.4 ° Güneşli