Erzurum Basınının Tetikçisi OKTAY FANİ Mİ?

Erzurum Basınının Tetikçisi OKTAY FANİ Mİ?

Erzurum Basınının Tetikçisi OKTAY FANİ Mİ?

 

 

Erzurum´da son bir yıldır gerek Twiter gerekse Facebook sosyal paylaşım siteleri üzerinden yapmış olduğu İddialı haberleriyle gündemi meşgul eden ve Kamuoyu´nda herkes tarafından kim olduğu merak konusu haline gelen ERZURUM FISILTI rumuz isimli paylaşımcı dün yine Erzurum Basınını harekete geçiren bir paylaşım yaptı.

ERZURUM FISILTI İsimli kişinin Sosyal Medya üzerinden dün yapmış olduğu paylaşımda Erurum´da sözde Gazetecilik yaptığı iddia edilen Oktay Fani isimli bir kişinin AK Parti Aziziye ilçe Başkan yardımcısı CİHAT TANYERİ´ne ücretle haber yaptığı iddia edildi. 

CİHAT TANYERİ PARA İLE NE HABERİ YAPTIRDI?

Önceki gün sosyal medya üzerinden ERZURUM FISILTI İsimli şahsın atmış olduğu bu iddia bir çok sorumluluk sahibinin görevlerini yapması gerektiğini ortaya çıkardı. Başta Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti ve Erzurum Gazeteciler Cemiyeti olmak üzere; Bu Sözde Gazeteci Oktay Fani´nin Tetikçi olup olmadığı? AK Parti İl ve AK Parti Aziziye İlçe Teşkliatı tarafından da AK Parti Aziziye İlçe Başkan Yardımcısı Cihat Tanyeri´nin para karşılığı ne haberi yaptırdığının araştırılması gerektiğini ortaya koydu.

OKTAY FANİ´NİN BANKA HESAPLARI İNCELENMELİ

1 Kasım Seçimlerinden büyük bir başarıyla ayrılan AK Parti´nin Seçimlerin hemen akabinde Aziziye Teşkilatının Toplu istifa kararı almasının ve bu haberi de yine İnternet üzerinden İlkkez Sözde Gazeteci Oktay Fani´nin internet sitesi www.günden25.com internet adresinden ilkkez duyurmasının bir tesadüf olmadığı düşüncesinde olan AK Parti´nin önde gelen siyasetçileri AK Parti´nin içerisinde bir köstebeğin olduğu kanaatindeler. Bu yüzden Sözde Gazeteci Oktay Fani´nin 7 Haziran Seçimleri öncesinden bugüne kadar gelir kaynaklarının ve Banka hareketlerinin yetkililer tarafından incelenmesi gerektiğinin altını çizdiler.   

İŞTE O PAYLAŞIM:

/resimler/2015-11/19/2348251248609.jpg


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

20.04.2024

  • İMSAK 03:51
  • GÜNEŞ 05:23
  • ÖĞLE 12:19
  • İKİNDİ 16:03
  • AKŞAM 19:05
  • YATSI 20:30
  • Cumartesi 17.4 ° / 5.7 ° Güneşli
  • Pazar 15.5 ° / 5.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 16.3 ° / 4 ° Güneşli