Gazeteci Yazar Cem Atmaca yazdı

Cem Atmaca´nın kaleminden

Gazeteci Yazar Cem Atmaca yazdı

FETÖ FERİDUN FAZIL DAGC VE TRT

FETÖ terör örgütünün şehirde, Ülkede, Ülke dışındaki uzantılarına ulaşmak için canla başla çalışmalar devam ediyor.

Devlet tüm birimleriyle yaptığı bu çalışmada 17-25 Aralık kalkışması ve sonrasındaki zaman dilimini mi, öncesini mi temel alıyor herkes bunu merak ediyor.

Hainliğin öncesi sonrası olmaz hainlik hainliktir diye bir genelleme yapmak en doğrusudur.

Kimler sorunlu kimler sorumlu ikileminin cevabını vermek içinde müneccim olmaya hiç gerek yok.

FERİDUN FAZIL ÖZSOY´UN ŞÜPHELİ DURUŞU

Sizlere birkaç soru yönelteyim belki balık hafızalı beyinlerinizin kılcal damarlarına kan gider de düşünürsünüz.

Evet, düşünürsünüz biliyorum da, yalnız çıkarlarınızı düşünürsünüz.

14 Aralık 2014 te toplu halde Doğu Anadolu gazeteciler cemiyetinden istifa eden Zaman çalışanlarının ?devleti ve uyguladığı sansürü niye kınamıyorsunuz´ çıkışıyla DAGC istifasının perde arkasını bu şehirde hiç merak eden oldu mu?

Önce ki hafta ki Haftaya bakış programında dile getirdiğimiz FETÖ terör örgütüne ismiyle hitap edemeyen Cemiyet Başkanı Feridun Fazı Özsoy´un terör örgütüne bir yönüyle destek sağladığı iddiamız siz ce boş bir iddiamıydı?

FETÖ terör örgütüyle gönül birliği eylem birliği ve lojistik destek sağlamak seçeneklerinden hangisi ya da hangileri Feridun Fazıl Özsoy´a uyardı?

Ben Aziziye Araştırma Hastanesinden hastalar Şifa hastanesine pompalanıyor diye haber yaptığımda Şifa Hastanesine İzmir´de beş yıldızlı yatlı eğlenceli gezi düzenleten kimdi sizce?

Şifa Hastanesinin SGK ile olan anlaşması sona erdiğinde ilk sağlık anlaşmasını Feridun Fazıl Özsoy başkanlığında yapan Doğu Anadolu Gazeteciler cemiyeti değil mi idi?

Biz Gazeteciler ´in Zaman Gazetesi, şifa hastanesi diğer fetö bağlantılı birimlerin toplantı ve etkinliklerine katılmamız için kişisel telkinde bulunan ortam hazırlayan teşvik eden isim aklınızda mı?

Delikanlı olalım, dik duralım, sürüngenlik, omurgasızlık yapmayalım.

15 Temmuz hain darbe girişi sonrası teröristlerle gönül birliği, eylem birliği veya lojistik destek sağladıkları iddiasıyla gözaltına alınan TRT çalışanlarıyla ilgili bir kınama ya da üyelikten çıkarma yapmaması ya da yapamaması size ne çağrıştırıyor?

Birkaç gazeteci internet sitesi tepki gösterince yapılan kınamanın bir değerinin olmadığını buradan anlatmama gerek var mı?

Şahsıma karşı Kim tarafından ne için yapıldığı herkes tarafından bilinen pis kumpas operasyonunda elinde bir hukuk kararı olmadan beni kınayan ve Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti üyeliğinden hukuksuz bir şekilde çıkaran Feridun Fazıl Özsoy sizce kimden aldığı emri uygulamış olabilir?

Bir belediye Başkanının hem de Ak Partili bir Belediye Başkanının (Palandöken Belediye Başkanı ORHAN BULUTLAR)  emniyette hakkımda verdiği ifadeyi değiştirme cesaretinde bulunan bu vatan hainleri Feridun Fazıl Özsoy´a emir vermiş ve uygulatmış olamazlar mı? 

Bir Cemiyet Başkanı hem de Gazeteciler cemiyet başkanı Hukukun ve Anayasanın ona vermediği bir hakkı bir ya da birkaç cemaat abisinden aldığı emirle mi yapmıştır?

Cebinize bir kart, elinize bir kalem, boynunuza bir fotoğraf makinası, omzunuza bir kamera aldınız diye kendinizi gazeteci mi sandınız?

Gazeteci ?GERÇEKLER ZAMANLA ANLAŞILIR´ sloganıyla değil bildiği gerçekleri her platformda haykırarak gazeteci olur.

Gazeteci haksızlığa uğrayan her kim olursa olsun onun yanında olan halk için hak için vatan bayrak istiklal için çalışan kişidir.

Ben haksız hukuksuz namussuz haysiyetsiz şahsiyetsiz iftiraya uğrayıp Emniyette özgürlüğüme kavuşmak ve kendimi savunmak için çırpınırken Siz Feridun Fazıl Özsoy´la Beş yıldızlı otel salonlarında eğlence düzenliyordunuz?

Peki, Feridun Fazıl Özsoy benim Pis kumpas olayından aklanmamla birlikte Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyetine gönderdiğim BERAAT kararına neden işlem yapmamış ya da yapamamıştır bir düşünsenize.

Sakın kimse bana Gazeteciler Cemiyetinde özgür iradesi ile karar veren bir yönetim olduğunu söylemeye kalkmasın.

Siz o iddianızı benim külahıma bile anlatamazsınız.

Feridun Fazıl Yine hukukun içerisinde yapılanmış abilerden almış olduğu emir üzere hareket etmiş olabilir mi sizce?

Ben vak vak diye ses çıkarana, paytak paytak gezene, suda yüzene ördek diyorum siz ne dersiniz?

Genelkurmay başkanı 15 Temmuz gecesi teröristler tarafından rehin alındığında ve devamında yapılan kurtarma operasyonun hemen ardından skorsky helikopterle Genel Kurmay Başkanlığına indiğinde yanında bulunan Tümgeneral Mehmet Dişlinin de bir hain olduğunun anlaşılması ve devamında onlarca yaşanan olaydan herkesin ve her kesimin ders çıkarması gerekmiyor mu?

TRT BÖLGE MÜDÜRÜNE  VE GAZETECİLERE DE BİR ÇİFT SÖZÜM VAR

Sureti haktan görünenler;

Nöbetten eksik olmayan ama Fikir birliği eylem birliği içerisinde olanlar,

Teröristlere lojistik destek sağlayanlar,

Şunu biliniz ki ?İHANETİN ÖZRÜ OLMAZ´.

TRT Erzurum bölge Müdürü hanımefendiye de buradan bir gönderme yapmazsam kendimi sorumlu hissedeceğim; kurum içerisinde ya da kurumla çeşitli ilişkileri olan şahısların bu hain çeteyle organik inorganik bağı olanları uzun süre saklayamazsın ve bunu başaramayacaksın.

Ben bu vatan hainlerinin her kurumda her birimde örgütlediği çete elemanlarının iftiraları, çamurları, psikolojik baskılarını yaşarken siz gazeteciler sustunuz, kalem oynatmadınız, hatta onlara şifahen destek verdiniz.

Bir yılda tarafıma açılan 30 davayı ben göğüslerken, emniyette adliyede sığaya çekilirken siz bana değmeyen yılan bin yaşasın Yahudi zihniyetinin değirmenine su taşıyordunuz.

Şimdi soruyorum vicdanı, ilkesi, ahlakı, kutsalı, vefası olmayandan

Langırtcı,

Overlokcu,

Esnaf,

Çöpçü,

İşçi,

Çiftçi,

Simitçi olmuyor da gazeteci mi oluyor diyorsunuz.

Velhasılı kelam ben bu hain çetenin bu vatan haini terör örgütünün iftirasına, zulmüne, namussuzluğuna uğramış bir gazeteci olarak

UYANIĞIM

AYAKTAYIM

TAKİPTEYİM

TEYEKKUZDAYIM

Vatanımın, milletimin, bayrağımın, istiklalimin, istikbalimin, devletimin yanında ve emrindeyim.

Ne güzel söylemiş Abdurrahim Karakoç üstadımız rahmetle anıyorum. 

Bazı kötülüğü kovdum elimle

Bazı kötülüğü yerdim dilimle

Gücüm yetmeyince kendi hâlimle

Haksıza buğzettim, küstüm; gel de gör.

 

Çıkar için lâf davulu çalmadım

Hiçbir yerden makam, rütbe almadım

Bildimse söyledim; korkak olmadım

Bilmediğim yerde sustum; gel de gör.

 


Anahtar Kelimeler: Gazeteci Yazar Atmaca yazdı

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

20.04.2024

  • İMSAK 03:51
  • GÜNEŞ 05:23
  • ÖĞLE 12:19
  • İKİNDİ 16:03
  • AKŞAM 19:05
  • YATSI 20:30
  • Cumartesi 17.4 ° / 5.7 ° Güneşli
  • Pazar 15.5 ° / 5.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 16.3 ° / 4 ° Güneşli