Mehmet Emin Öz, "Erzurum AK Parti´nin Otağı"

24 Haziran seçimlerin Türkiye´nin kader seçimi olduğunu ifade eden AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, " Güçlü hükümet gülcü meclis güçlü Türkiye ifadesinin şeklini vereceği Türkiye´nin kurgusu ile seçime gidiyoruz" dedi.

Mehmet Emin Öz,

 

 

24 Haziran seçimlerin Türkiye´nin kader seçimi olduğunu ifade eden AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, " Güçlü hükümet gülcü meclis güçlü Türkiye ifadesinin şeklini vereceği Türkiye´nin kurgusu ile seçime gidiyoruz" dedi.

AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, 24 Haziran seçimleri ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. 

AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, ?24 Haziran seçimleri oldukça önemli. Türkiye´nin yüklerinden kurtulması, yüklerinden kurtulan Türkiye´nin gelecek kurgusunu milletin cevheri ve dinamiği ile tam anlamıyla, milletin tüm unsurları ile tüm harmanı ile bu işe değer katabilecek herkesle istisnasız her bir ferdi ile gelecek kurgusunu yapmasıdır? dedi.

24 HAZİRAN SEÇİMLERİ OLDUKÇA ÖNEMLİ

24 Haziran seçimlerin Türkiye´nin kader seçimi olduğunu ifade eden AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, ?24 Haziran seçimleri başından itibaren Türkiye´nin seçimi olduğunu. Seçimlerin gerçekten Türkiye´nin gelecek kurgusunun kader seçimi olduğunu söylüyoruz. Çünkü Türkiye ilk defa tüm vesayet sistemlerinin geride bırakılacağı, milletle milletin seçtiği onların yönetim erkini teslim ettiği insanlar arasında tüm vesayet odaklarının kaldırıldığı ve gerçekten yasamanın yürütmenin ve yargının tam anlamıyla işlevsel olacağı. Güçlü hükümet gülcü meclis güçlü Türkiye ifadesinin şeklini vereceği Türkiye´nin kurgusu ile seçime gidiyoruz. O açıdan 24 Haziran seçimleri oldukça önemli. Türkiye´nin yüklerinden kurtulması, yüklerinden kurtulan Türkiye´nin gelecek kurgusunu milletin cevheri ve dinamiği ile tam anlamıyla, milletin tüm unsurları ile tüm harmanı ile bu işe değer katabilecek herkesle istisnasız her bir ferdi ile gelecek kurgusunu yapmasıdır. Bunu yolu da 16 Nisan´da milletimizin teveccühü ile takdiri ve kararı ile bundan sonra Cumhurbaşkanlığı Yönetim Sistemi ile Türkiye Cumhuriyeti´nin yönetilmesi ile ilgili kararın verileceği ilk seçimidir. Bu sistemin başından itibaren Türkiye için hayırlı olacağını, gelecek vizyonun bu işle çok örtüştüğünü, Türkiye´nin bölgesel ve küresel hedefleri ile bu yönetimin uyuştuğunu söylüyoruz. Türkiye´nin üzerinde oynanan küresel oyunların milleti ile milletin seçtiği insanların bir araya gelmesi ile bertaraf edileceğini düşündüğümüz için ve bundan sonra özellikle yeni yönetim sisteminde biz güçlü meclis, güçlü hükümet, güçlü Türkiye dedik. Aslında bu üçgenin içerisinde çok önemli bir husus var. Özellikle bundan sonra Cumhurbaşkanlığı Sistemiyle birlikte inşallah 24 Haziran´da Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi´ndeki ilk Cumhurbaşkanı milletimizin teveccühüyle Recep Tayyip Erdoğan olacak. Bundan hiç kuşkumuz yoktur. Kesintisiz devam eden hizmetlerin devamını milletimiz bir kez daha isteyecek bir kez daha bu teveccühü göstereceğinden eminiz? dedi.

TÜRKİYE CUMHURİYETİ´NİN  YÜKSELİŞİ İÇİN HEP BERABER ÇALIŞACAĞIZ 

Türkiye Cumhuriyeti´nin bundan sonraki yükselişini ve yeni hikâyesini hep birlikte yazmak için hep birlikte çalışacağız diyen AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, ?Bununla birlikte güçlü meclis diyoruz. Güçlü mecliste de Cumhurbaşkanı ile birlikte çalışacak olan meclisin uyum içerisinde, yasalarında hızlı bir şekilde yürütebilmesi için, ülkemizin bugüne kadarki hizmetlerinin kesintisiz devam etmesi için, ihtiyaç olan yasalarında kesintisiz çıkabilmesi için milletimizin teveccühünü mecliste de kesintisiz bir şekilde bekliyoruz. İnşallah AK Parti´mizin mecliste çoğunluğu almasıyla birlikte Cumhurbaşkanımızın ve AK Parti´nin uyumuyla yeni bir dönem ve Türkiye Cumhuriyeti´nin bundan sonraki yükselişini ve yeni hikâyesini hep birlikte yazmak için hep birlikte çalışacağız? diye konuştu.

VATANDAŞLARIMIZIN HEM CUMHURBAŞKANIMIZA HEM DE AK PARTİYE OLAN DESTEKLERİNİ BEKLİYORUZ 

Vatandaşların hem Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´a hem de AK Parti´ye olan desteklerinin kesintisiz bir şekilde devamını istediğini ifade eden AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, ?Cumhurbaşkanımız  Recep Tayyip Erdoğan´ın katılımı ile 26 Mayıs günü unutulmaz bir mitinge imza attık. Erzurumlu hemşerilerimiz hem miting alanında hem de cumhurbaşkanımıza yol boyunca sevgi selinde bulundu. Cumhurbaşkanımız Erzurum mitingde umutlu ve heyecanlı idi. Erzurum´un bugüne kadar Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´a hem de AK Parti´ye olan desteği bir kez daha ortaya konuldu. Erzurum Adnan Menderes´e , Turgut Özal´a, Necmettin Erbakan´a, sonuç olarak Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde AK Parti hareketine sahip çıkmıştır. Bugün de aynı niteliğini sürdürüyor. Erzurumumuz AK Parti hareketine, AK Kadroların hem ocağı hem de otağıdır ve taşıyıcısıdır. Erzurum´un 24 Haziran seçimlerinde güçlü bir destek vereceğine inanıyorum. İnşallah cumhurbaşkanımızı ilk turda güzel bir oy ile seçtireceğiz. Türkiye Cumhuriyetinin Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemin ilk cumhurbaşkanı olacağına inanıyorum. Aynı zamanda mecliste AK Parti´nin meclis aritmetiğini de cumhurbaşkanlığı yönetim sistemi ile uyumlu çalışacak bir aritmetiğini AK Parti olarak meclise gitmesini ve mecliste olmasını ve önümüzdeki dönem Türkiye kurgusunun sonuç odaklı, milletimizin her talep ve isteklerini mecliste irade olarak ortaya koyabilen bir meclisin oluşmasını çok net bir şekilde istiyoruz. O nedenle vatandaşlarımızın hem cumhurbaşkanımıza hem de AK Partiye olan desteklerinin kesintisiz bir şekilde devamını istiyoruz? dedi.

GENÇLİĞE GÜVENİMİZ TAM 

Gençliğe ve gençliğin dinamizmine inandıklarını ifade eden AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, ?AK Parti kurulduğu günden bu yana hem gençlere hem de kadınlara hem de diğer tüm seçmenlere tüm taleplerini, Türkiye´nin gelecek noktasında onların maksimum değer katmasını sağlayacak şekilde çalışmalar yapmıştır. Çalışmalarını ona göre organize etmiştir. Gençlerimizin seçme ve seçilme yaşını AK Parti düşürmüştür. Bizler gençliğe ve gençliğin dinamizmine inanıyoruz. Bilim ve teknoloji önemsiyoruz ve önceliğimiz olarak devam ediyoruz. Genç kardeşlerimizin yönetimde söz sahibi olmasını önceliyoruz. Türkiye´nin geleceğinin gençler olduğunu her zaman söylüyoruz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´ın ilk Cumhurbaşkanlığı yönetim sisteminin cumhurbaşkanı olarak seçilmesi ve AK Parti´nin de cumhur ittifakı içerisinde mecliste yüksek çoğunlukla kendisini temsil etmesi ve cumhurbaşkanlığı sisteminin uyum ve yüksek bir verimlilik içerisinde yürütülmesini sağlama adına milletimizin teveccühünü bundan sonra da  istiyoruz.  Tüm Erzurumlu hemşerilerimizi 24 Haziran´da sandığa gitmelerini ve oy kullanmalarını istiyoruz? diye konuştu.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

28.03.2024

  • İMSAK 04:33
  • GÜNEŞ 05:58
  • ÖĞLE 12:25
  • İKİNDİ 15:56
  • AKŞAM 18:42
  • YATSI 20:01
  • Perşembe 0.1 ° / -10.1 ° false
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false