PALANDÖKEN´DE ORHAN BULUTLAR DÖNEMİ SONA ERİYOR

İŞTE AK PARTİ´NİN PALANDÖKEN ANKETİNDEN ÇIKAN SONUÇLAR

PALANDÖKEN´DE ORHAN BULUTLAR DÖNEMİ SONA ERİYOR

 

 

2019 yerel seçimleri için işi şansa bırakmayan AK Parti Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı için Mevcut Başkan Mehmet Sekmen´le yola devam kararı alırken İlçelerde de en iyi adayı arıyor.

Özellikle AK Parti Genel Merkezi tarafından Erzurum´da Merkeze bağlı Palandöken, Yakutiye ve Aziziye İlçelerinin şehrin gelişmesinde ve kalkınmasında büyük rol oynayacağı kanaatinde olan AK Parti, bu ilçelerde adaylarını belirlemek için tüm veriler topluyor.

Ak Parti Genel Merkezince Aday Adayları arasında ele alınan başlıca çalışmalar arasında şehrin sosyo-ekonomik durumuna katkı sağlayacak ve Turizmi ön plana çıkaracak Adayların belirlenmesine de büyük önem gösterildiği öğrenildi. 

PALANDÖKEN´DE ORHAN BULUTLAR DÖNEMİ SONA ERİYOR

Erzurum´un Kış Turizmi açısından da büyük önem arz ettiğini göz önünde bulunduran AK Parti Genel Merkez yetkilileri, özellikle kış aylarında Bir Milyona yakın yerli ve yabancı turisti sınırları içerisinde ağırlayan Palandöken İlçesinin şehrin vitrini olduğu kanaatinde. Öte yandan Palandöken İlçesinde Mevcut Başkan Orhan Bulutlar´ın 2 dönemdir Palandöken Belediye Başkanlığı yaptığı ve bu geçen süre zarfında Palandöken Kayak Merkezine tek bir yatırım yapmadığı, bunula da kalmayıp Kayak Merkezini sınırları içerisinde bulundurmasına rağmen İlçe sınırları içerisinde de Turizme yatkın hiçbir girişiminin olmadığı da Genel Merkeze ulaşan bilgiler arasında olduğu öğrenildi.

Son bir haftadır da AK Parti Genel Merkezince yapılan İlçe sakinlerine telefonla ulaşılarak yapılan anket çalışmasında ?Mevcut Başkan Orhan Bulutlar´dan memnun musunuz?? sorusuna İlçe sakinlerinin olumsuz cevap verdiği de öğrenildi.

ANKETLERDE BEKİR KORKMAZ ÖNDE

Edinilen bilgiye göre, AK parti Genel Merkezi tarafından Palandöken İlçe sınırlarında yaşayan vatandaşlara telefonla ulaşıldı ve bir takım sorular yöneltildiği öne sürülüyor. Vatandaşlara, ?Mevcut Başkan Orhan Bulutlar´ı yeniden Başkan Görmek İster misiniz?, Palandöken Belediye Başkan Adayı Kim Olmalı? Ve 3 ismin sorulduğu öğrenildi. Bu Üç isim: Mustafa Aygün, Cem Çil ve 2011 yılında Erzurum´da düzenlenen Universiade Kış Oyunları ve 2013 yılında Mersin´de düzenlenen Akdeniz Oyunlarında Koordinatörlük görevini yürüten Bekir Korkmaz. Vatandaşların büyük bir çoğunluğunun Bekir Korkmaz ismi üzerinde yoğunlaştığı ve Bekir Korkmaz´ı Palandöken Belediye Başkan Adayı olarak görmek istedikleri gelen bilgiler arasında?

GENEL MERKEZ´DE DE BEKİR KORKMAZ ÖNDE

Ankara Genel Merkezinde aralıksız çalışan muhabirimiz tarafından aldığımız kulis bilgilerine göre, Palandöken İlçesinin Coğrafi konumu açısından Palandöken Kayak Merkezini sınırları içerisinde barındırdığından dolayı Palandöken Belediye Başkan Adayının kış turizmi açısından büyük önem arz ettiğini düşünen AK Parti Genel Merkezi 2011 yılında Erzurum´da düzenlenen Üniversiteler arası Kış oyunlarında koordinatörlük yapmış Bekir Korkmaz isminin diğer aday adaylarından daha şanslı olduğu yönünde bilgi verdi.

KİMDİR BEKİR KORKMAZ?

İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi´nden mezun oldu. Maliye Bakanlığı, Başbakanlık ta çeşitli görevlerde bulundu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştirakleri olan Kültür A.Ş., Ağaç A.Ş., İs-Park AŞ.´da yönetim kurulu başkanlıkları yaptı. Halk Ekmek, KİPTAŞ ?da daire başkan vekilliği yaptı. Korkmaz, ayrıca İstanbul Büyükşehir´de personel eğitim ve zabıta daire başkanlıkları görevlerinde de bulundu. 2011 Erzurum Kış Oyunları ve 2013 Mersin´de düzenlenen Akdeniz Oyunlaının Koordinatörlük görevlerini yaptı.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

18.04.2024

  • İMSAK 03:55
  • GÜNEŞ 05:26
  • ÖĞLE 12:19
  • İKİNDİ 16:03
  • AKŞAM 19:03
  • YATSI 20:28
  • Perşembe 17.6 ° / 5.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 18.4 ° / 6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.4 ° / 5.7 ° Güneşli