AK Parti Erzurum SKM Büyük Ustaya Ayıp mı Etti?

7 Haziran seçimleri öncesi AK Parti Erzurum Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM)´nin Seçim çalışmaları süresince yaptığı harcamaların üzerine gölge mi düştü?

AK Parti Erzurum SKM Büyük Ustaya Ayıp mı Etti?

 

7 Haziran seçimleri öncesi AK Parti Erzurum Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM)´nin Seçim çalışmaları süresince yaptığı harcamaların üzerine gölge mi düştü?

Usta Gazeteci Cem Atmaca ve Ender Yüncü´nün hazırlayıp sundukları Haftaya Bakış programının bu haftaki konuları arasında da ele alınan AK Parti İl Yönetiminde bulunup sabah uyandığında gidecek bir yeri olmayan, işsiz güçsüz, geçimini AK Parti İl Yöneticiliğine bağlamış isimlerin olduğu iddiası AK Parti tabanından ses getirdi.

7 Haziran Genel Seçim çalışmaları süresince AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM)´nin yapmış olduğu harcamaların resmi (Fatura-Dekont vb.) belgelere dayanmadığı 750 Bin TL gibi astronomik bir rakamın açıktan harcama yapıldığı, yapılan harcamaların ne için ve kime yapıldığının belli olmadığı iddiasını bir AK Partili ortaya attı.

750 Bin (Milyar) TL´nin harcanmasında çok büyük yolsuzluk ve usulsüzlüklerin olduğu, bu konunun da en yakın takipçisinin İçişleri Eski Bakanı Efkan Ala Olduğunu dile getiren Eski AK Parti İl Yöneticisi şunları söyledi.

Haftaya Bakış programında bu hafta ele aldığınız; AK Parti Bayramlaşma programında ilçelerden gelen yöneticilere, partililere ve misafirlere bir bardak suyun dahi verilmediği yorumunuz üzerine, AK Parti Erzurum İl yönetiminin şehirde ve partililer arasında düşürüldüğü acı tablonun tüm AK Parti´ye gönül verenleri derinden üzdüğünü beyan etmek isterim. Tam da yorumunuzda belirttiğiniz gibi AK Parti´nin İl ve İlçe yönetimlerinde yer alıp işi gücü olmayan, gününü AK Parti İl yada İlçe binalarında geçiren sizin tabirinizle "İpsiz-Sapsız-İşsiz-Güçsüzlerin" varlığı su götürmez bir gerçektir. İşi gücü olmayan, bugüne kadar bir baltaya sap olamamış kişilerin yönettiği bir siyasi partinin hele de bu partinin Gelişen ve Büyüyen Türkiye´nin Gerçek Mimarı Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´ın kurucusu olduğu AK Parti olması biz partilileri derinden yaralamaktadır.

Hele ki; Adaletin, Kalkınmanın ve Yolsuzlukların önlenmesi için Büyük Usta´nın vermiş olduğu büyük gayretler karşısında AK Parti İl Teşkilatı ve SKM´nin seçim çalışmalarında kullanılmak üzere gönderilen paranın 750 Bin (Milyar) TL´sinin kayıp olduğu ve aradan geçen bunca zaman diliminde ortaya çıkmaması ve ısbatlanamaması oldukça manidardır.

Ak Parti´nin düşürüldüğü bu dudumun mevcut Milletvekilleri ve Yeni Milletvekili Adayları tarafından ve AK Partili Büyükşehir ve İlçe Belediye Başkanları tarafından mercek altına alınmasını, bağımsız bir denetçi tarafından 7 Haziran Seçimleri öncesi AK Parti SKM´nin yapmış olduğu harcamaların ivedilikle gözden geçirilmesinin Temiz Siyaset, Temiz AK Parti, Temiz Yönetim ve Temiz Erzurum adına elzem olduğunu düşünüyorum dedi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

29.03.2024

  • İMSAK 04:32
  • GÜNEŞ 05:57
  • ÖĞLE 12:25
  • İKİNDİ 15:56
  • AKŞAM 18:43
  • YATSI 20:02
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false
  • Pazar 9 ° / -2.7 ° Güneşli