AK PARTİ ERZURUM TEŞKİLATLARINI KORKU SARDI

Cumhurbaşkanı Erdoğan; "Partiyi Sırtlayıp Götürmek Yerine Parti´nin Sırtına Binenleri Ayıklayacağız!

AK PARTİ ERZURUM TEŞKİLATLARINI KORKU SARDI

 

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın parti teşkilatlarının yenilenmesine dair açıklamaları Erzurum´da dikkatle takip ediliyor.
 
Cumhurbaşkanının açıklamalarını izleyen Erzurum´daki Ak Parti teşkilatlarının ise dizlerinin bağının çözüldüğü ve koltuklarını kaybetme korkusu içine girdikleri haber merkezimize gelmeye devam ediyor. Parti sırtından kazananlar, parti gücü ile ihale alanlar, parti etiketi ile imar takip edenler, inşaat işlerinde iyice büyüyenler, parti gücü ile resmi kurumların davalarını alanlar, parti gücü ile Cafe işletmeciliği yapanlar, parti gücü ile servetine servet katanların, Erzurum teşkilatlarından ayıklanacak olması Erzurumlular tarafından ayakta alkışlanıyor.
 
Geçtiğimiz gün Antalya´da konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ak Parti içinde değişimin şart olduğunu dile getirdi.

Partiyi sırtlayıp götürmek yerine partinin sırtına binenleri ayıklamak boynumuzun borcu diye açıklama yapan Erdoğan´ın, bu hareketi Erzurumlular tarafından da beğeni ile takip edildi.

Ak Parti içinde parti gücünü kullanarak zenginleşen, ihale takipçiliği yapan, yakınlarını işe yerleştirenlere aman verilmeyeceğini dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, ?metal yorgunluğuna? müsaade etmeyeceğini dile getirdi.

Göreve devam edecek veya göreve devam edeceklerin de ülkeye ve partiye neler katacaklarını da göz önünde bulunduracaklarını dile getirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kafasında projesi olmayan ilkelerimizi savunmayanlar görevde kalmayacak dedi.

İl ve İl kongreleri titizlikle yapılır yapılmaz büyük kongreye gidileceğini dile getiren Erdoğan, FETÖ ile de mücadeleye devam edeceklerini ve FETÖ ile iltisaklı olanları partiye koymayacaklarını ifade etti. 2019 seçimlerinin dönüm noktası olduğunu dile getiren Erdoğan, çok çalışmak zorundayız dedi. Ülkenin tüm birimleri ile 2023 vizyonuna da kilitlenilmesi gerektiğine vurgu yapan Cumhurbaşkanı, gelişmişlik seviyemizi yükseltmeliyiz dedi.

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

29.03.2024

  • İMSAK 04:32
  • GÜNEŞ 05:57
  • ÖĞLE 12:25
  • İKİNDİ 15:56
  • AKŞAM 18:43
  • YATSI 20:02
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false
  • Pazar 9 ° / -2.7 ° Güneşli