Aydemir Horasan´da vatandaşlarla buluştu

Ak Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir Horasan Belediye Başkanı Abdulkadir Aydın ile Horasan´da iftar sofrası çat kapı ev ziyaretlerinde bulunarak vatandaşlarla sohbet etti.

Aydemir Horasan´da vatandaşlarla buluştu

Ak Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir Horasan Belediye Başkanı Abdulkadir Aydın ile Horasan´da iftar sofrası çat kapı ev ziyaretlerinde bulunarak vatandaşlarla sohbet etti.

 Horasan Belediyesince Ramazan ayı münasebeti ile kurulan iftar çadırı´nda vatandaşlarla bir araya gelen Ak Parti Erzurum Miletvekili İbrahim Aydemir Belediye Başkanı Abdulkadir Aydın iftar sonrası,partililerle beraber Ailelere çat kapı ziyaretlerinde bulundu.İftar sonrası Ak Parti İlçe Başkanı Erdal Akdağ, Ak Parti Horasan Kadın Kolları Başkanı Nursen Aras, kadın Kolları üyeleri,mahalle muhtarı Melik Yılmaz ile birlikte  kocasının Terk Ettiği dört çocuğu ile birlikte Fatih Sultan Mehmet Mahallesi´nde yaşayan Leyla Hanım´ı evinde ziyaret etti. Burada ev halkı ile bir süre sohbet eden Milletvekili Aydemir ve Başkan Aydın ailenin sorunlarını dinledi duyduğu ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Leyla Hanım "Bugün çok mutlu olduk. Belediye Başkanımızı Miletvekilimizi İlçe Başkanımızı ve Muhtarımızı ağırlamak çok büyük bir onur, bizleri çok sevindirdiler, kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.

Miletvekili Aydemir, Belediye Başkanı Aydın ve beraberindekiler burada lal ailesi ile sohbet ederek birlikte çay içti.

Herkesin dünyada farklı şekilde imtihan olduğunun altını çizen Milletvekili Aydemir, "Kimisi sağlığı ile kimisi zenginlik ile kimisi fakirlikle imtihan oluyor. Kimse fakirim diye üzülmemeli kimse de zenginim diye böbürlenmemeli. Rabbim ne verirse hayırlısını versin demeliyiz, bu bakımdan imtihanı kimin başarı ile atlatacağını Allah bilir. Bizler dünyada imtihanı başarı ile verme gayreti içerisindeyiz" ifadesini kullandı.Ailein arzu ve isteklerini karşılayacaklarının bu konuda yardımcı olacağının da altını çizerek ailenin Ramazan Ayını tebrik etti

Horasan Belediye Başkanı Abdulkadir Aydın ise "Bu  yıl Kadın Kollarımız İle başlattığımız çat kapı iftar akşamları bizim için çok özel anlam taşımakta. İlçemizdeki Farklı aileleri tanıma imkanı buluyoruz, bu yılda fırsat buldukça bunu yapmaya çalışıyoruz. Bugün de Leyla Hanımı ziyaret ettik, iki çocuğu ile burada yaşıyor, eşini kaybetmiş. Ramazan ayını çok şaşalı programlar yerine aile ortamlarında iftar sonrası çay programları ile ailemizle olmaktan daha  çok mutlu oluyoruz" dedi.

Ziyaret sırasında Miletvekili Aydemir ve Belediye Başkanı Aydın ailenin sorunları ve çocukların eğitim,iş durumları hakkında bilgi alarak çözüm için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

29.03.2024

  • İMSAK 04:32
  • GÜNEŞ 05:57
  • ÖĞLE 12:25
  • İKİNDİ 15:56
  • AKŞAM 18:43
  • YATSI 20:02
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false
  • Pazar 9 ° / -2.7 ° Güneşli