Davutoğlu: Hepsi gidecek hesabını verecek

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Muş´un 99. Kurtuluş Yıl dönümü nedeniyle düzenlenen tören kapsamında halka seslendi. Dokunulmazlık dosyalarıyla ilgili olarak Davutoğlu, "AK Parti´li, CHP´li, MHP´li, HDP´li hepsi gidecek hesabını verecek." dedi.

Davutoğlu: Hepsi gidecek hesabını verecek

 

 

Belediye Meydanı´nda toplanan coşkulu kalabalığa seslen  Davutoğlu özetle şunları söyledi..

"AK Parti´yle vesayet rejimi bitti. Özgürlükleri halkımızdan esirgeyen ne kadar yasak varsa hepsini kaldırdık. Biz daima adaletin, demokrasinin, özgürlüklerin yanında olduk her türlü yasakla mücadele ettik. Bugün artık devlet milletin hizmetindedir. Millet ne derse o olur. Biz ebediyete kadar buradayız.Türkiye ne zaman ayağa kalksa önümüze set çekmeye başlarlar. 

ENKAZDAKİ O KÜÇÜK KIZ SİZE NE YAPTI!

Cuma namazı kılınan ülkeler hürdür. Halep´e bomba yağdıranlar, Moskova´da oturanlara soruyorum: Ne yaptı size enkazın altındaki küçük kız? Dün Halep´te cuma namazı kılınamadı. Camilere gidilemedi, hutbe okunamadı. Halep´i esir edenler, bilsin ki Muş gibi bir gün özgür olacak. Rus uçakları, hain uçaklar, işgalci uçaklar sivil, çocuk, kadın demeden hastanenin üzerine bombalar yağdırdı. Moskova´da oturanlara soruyorum, size ne yaptı Suriye halkı? Niçin bombalar yağdırırsınız? O mazlumların elleri yakalarında olacak. Anadolu insanı o mazlumların yanında olacak.

 AL BAYRAĞIMIZIN YERİNE PAÇAVRA ASMAK İSTİYORLAR

Dün Kûtü´l-Amâre´de gösterilen direniş yakında Halep´te olacak. Al bayrağımız yerine paçavra asmak istiyorlar. Dün Kut´ül Amare´de diz çöktürdüğümüz düşman bize bugün Sykes Picot´u dayatmak istiyorlar. İster PKK isterse DHKP-C olsun hepsini kirli odaklarına kahretmeye devam edeceğiz. ´Bu ülke insanının canını savunuyoruz´ diyerek teröre destek olanları çok iyi biliyoruz.      

TERÖRE MECLİSTE FIRSAT VERMEYECEĞİZ

Utanmasalar Anayasa Komisyonu´nun önüne de çukur kazacakalar, hendek açacaklar ama tüm bu yaptıklarınızı engelleyip çukurlarınızı ve hendeklerinizi kapatacağız.

Teröre asla fırsat vermeyiz. Bir daha bu vatan evlatlarını birbirini kırdırmaya asla izin vermeyeceğiz. Kiralık provakatörler için yargı süreci başlayacak.

Herkes hesabını yargıya verebilmeli. AK Parti´li, CHP´li, MHP´li, HDP´li hepsi gidecek hesabını verecek.

Siz hiç burada CHP´li görüyor musunuz? Göremezsiniz çünkü onlar teröristlere arkadaş diyorlar. Onlar buraya gelemez, çünkü onlar başka hesapların peşinde. Sizinle buluşacak yüreğe sahip değiller.

KILIÇDAROĞLU SINAVINI VERECEK

Sayın Kılıçdaroğlu, bu sizin için de bir liderlik sınavı. Herkes görecek CHP teröre destek veriyor mu vermiyor mu ? CHP dokunulmazlığın kaldırılmasından korkuyor mu korkmuyor mu?

Bu millet Alparslan´ın milletidir. Selahattin´in milletidir. Bu millet birdir. 

CHP milletvekilleri ülke ülke dolaşıp kendi ülkelerini şikâyet ediyorlar. 

Avrupa Parlamentosu´nda ben çıkıp güzel dilimiz Türkçe ile orada bulunanlara hitap ettim. Ancak sizin yanınızda olan HDP milletvekili ne yaptı? ÇIktı o bozuk İngilizcesiyle bir şeyler anlatmaya çalıştı.

Biz gençlerimizi dağlarda değil spor salonlarında görmek istiyoruz.      

NİFAK SOKMAK İSTİYOR

Kılıçdaroğlu, Suriyeliler vergi vermiyor diye yalanlar üretiyor. Niye üretiyor bu yalanları? Çünkü halkımız arasında nifak çıkartmak istiyor.

Güney sınırında yangınların devam ettiği bölgelerimiz var. Bunlar belli sıkıntılara sebep oluyor. Ancak biz bunları engellemek için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz.

Muş´a 14 yılda neler yaptık en iyi siz biliyorsunuz. Muş´ta eğitime büyük yatırımlar yaptık. 2579 derslik yapmış olduk. Cumhuriyet tarihinde yapılan derslik satısını 14 yılda aştık.

Bizi 1 Kasım´da siz Başbakan yaptınız. Tuzaklara, kumpaslara karşı siz Başbakan yaptınız."     


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

28.03.2024

  • İMSAK 04:33
  • GÜNEŞ 05:58
  • ÖĞLE 12:25
  • İKİNDİ 15:56
  • AKŞAM 18:42
  • YATSI 20:01
  • Perşembe 0.1 ° / -10.1 ° false
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false