Davutoğlu Kim İçin "Ben O Adamı Partiye Sokmam" Dedi?

Başbakan Ahmet Davutoğlu, kim için " Ben o adamı partiye sokmam" dedi.

Davutoğlu Kim İçin

 

Başbakan Ahmet Davutoğlu´nun dün milletvekilleri ile bir araya geldi. Basına kapalı olarak geçen toplantıda Davutoğlu´nun parti içerisinde bir kişinin görev aldıktan sonra yaşam tarzını değiştirdiği takdirde ?Ben o adamı partiye sokmam? dediği öğrenildi.

Milletvekillerini uyardığı belirtilen Davutoğlu´nun ?Eğer şaibeli bir durum varsa bunun hesabını sorar, yollarımızı ayırırız. Bu konuda benden de hesap sorabilirsiniz? dediği iddia edildi.

Milliyet´ten Kıvanç El´in haberine göre Davutoğlu milletvekillerine hitaben ?Hiçbir şekilde kibir ve gurura kapılmayacaksınız. 7 Haziran sonuçlarını, 7 Haziran´ın mesajını unutursanız 1 Kasım´da verilen Oyun hesabını millet bizden 4 yıl sonra sorar. Yukardan bir dil kullanmayacaksınız. Hiçbir arkadaşımdan bunu görmek istemiyorum? dedi.

Türkiye´nin bir an önce normalleşmeye ihtiyacı olduğunu anlatan Davutoğlu´nun, ?Memleketin gerilime değil diyalog ve sükunete ihtiyacı var. Bunda da en önemli rol sizin? diyerek dikkatli açıklamalar yapmaları mesajı verdiği belirtildi.

"Gelin, benden hesap sorun"

Davutoğlu vekillerle buluşmasında en dikkat çekici mesajları ise ?zenginleşme? konusunda verdi. AKP´nin üzerine, ?yolsuzluk algısının? bırakılmak istediğini anlatan Davutoğlu, bu konuda tüm vekiller ve partililerden de dikkatli olmalarını istedi.

Davutoğlu´nun, ?Eğer bir parti görevlisi, görev aldıktan sonra evini, arabasını, yaşam tarzını değiştiriyorsa ben o adamı partiye sokmam. Eğer şaibeli bir durum varsa bunun hesabını sorar, yollarımızı ayırırız. Bu konuda benden de hesap sorabilirsiniz. Hanımın çalıştığı yer belli, benim ekonomik durumum belli. Buna rağmen farklı ekonomik bir değişim görürseniz gelin hesap sorun. Ben de sizden hesap soracağım? diyerek vekilleri uyardığı öğrenildi.

SÖYLEM VAR AMA İCRAAT

Başbakan Ahmet Davutoğlu, atandıktan sonra da 17 Aralık yolsuzluk iddiaları nedeniyle görevinden istifa etmek zorunda kalan 4 Bakan´ı Yüce Divan´a göndermek istemiş, hatta yolsuzuk yapanların kolunu kopartırız demiş ama sonrasında 4 Bakan Yüce Divan´a gönderilmemişti...


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

25.04.2024

  • İMSAK 03:42
  • GÜNEŞ 05:16
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:05
  • AKŞAM 19:10
  • YATSI 20:37
  • Perşembe 21 ° / 8.4 ° Güneşli
  • Cuma 20.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı