EFKAN ALA DÜŞMANLIĞI GÜN YÜZÜNE ÇIKIYOR!

EFKAN ALA DÜŞMANLIĞI GÜN YÜZÜNE ÇIKIYOR!

EFKAN ALA DÜŞMANLIĞI GÜN YÜZÜNE ÇIKIYOR!

 

 

AK Parti Erzurum İl Teşkilatında sular durulmuyor. 

AK Parti Ankara Genel Merkezinde adeta Erzurum Depremi yaşanıyor bilgileri gazetemize ulaşmaya devam ediyor. Ankara kaynaklarımızdan aldığımız son bilgilere göre; AK Parti Erzurum İl Teşkilatının da arasında bulunduğu 10 İl Teşkilatının incelenme ve gözden geçirilmesi devam ederken, Erzurum İl Teşkilatında yönetimin üst kademelerinde görev yaptıkları iddia edilen bir kaç kişinin Genel Merkeze gönderdiği rapor ve bilgilerin, Genel Merkez´deki yetkilileri hayrete düşürdüğü söyleniyor. 

İŞTE AK PARTİ GENEL MERKEZDEKİLERİ HAYRETE DÜŞÜRDÜĞÜ İDDİA EDİLEN RAPORLARDAN ELİMİZE ULAŞANLAR

BİR BİRLERİNİN KİRLİ ÇAMAŞIRLARINI GENEL MERKEZE RAPORLAYANLAR VARMIŞ

Ankara kaynaklarımızın iddialarına göre; Aralarında AK Parti Erzurum İl Teşkilatında üst düzey yönetici oldukları iddia edilen bir kaç kişinin, geçtiğimiz hafta itibariyle dillenen AK Parti Erzurum İl Teşkilatının görevden alınacağı iddiaları üzerine "Onlar Kirli Biz Temiziz" mantığıyla AK Parti Genel Merkezine İl ve İlçe yönetimlerinde birlikte görev yaptıkları dava arkadaşlarını rapor halinde şikayet ettikleri iddia edildi.

AK Parti Erzurum İl teşkilatında görev yapan bazı yöneticilerin şehrimizde bulunan bazı kamu kurum ve kuruluşlarıyla olan ticari ilişkilerinden tutunda Erzurum Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere İlçe Belediyelerle olan ticari ilişkilerine kadar rapor edildiği, Şehrimizde yapılan ihalelerde İl yöneticilerinin aldıkları aktif roller, yönetimdeki kişilerin paravan şirketleri, AK Parti İl yönetiminde görev alan bazı arkadaşlarının göreve geldikten sonraki değişen yaşam standartları, parasal ilişkileri, iş takipçiliği yapanlar, AK Parti´de yönetici olmaktan başka hiçbir işi gücü olmayan yöneticiler ve daha saymakla bitmediği iddia edilen bir sürü kirli çamaşırların AK Parti Genel Merkezine en ince detayına kadar son bir hafta içerisinde rapor edildiği iddia edildi.

BASINDAN DA ŞİKAYET VAR!

Ankara kaynaklarımız, AK Parti Genel Merkezine şehrimizde Basın-yayın kuruluşları tarafından da şikayet edildiğini söyledi. Geçtiğimiz yıl 7 Haziran ve 1 Kasım seçimlerinde İl Teşkilatı tarafından kurulan Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM)´de çok önemli stratejik hatalar yapıldığı iddia edilmiş. Rapora göre; AK Parti Erzurum İl Yönetiminde aralarında Şehrimizde Basın-Yayın kuruluşu sahibi ve Basınla yakın temas içerisinde olan beşeri ilişkileri kuvvetli kişilerin olmasına rağmen İl Teşkilatı Basın-Yayın ve Organizasyonlardan sorumlu olarak Bir Veterinerin yani Adem Demir´in görevlendirilmesi Basın kuruluşlarına yapılan en büyük hakaret olarak değerlendirilmiş ve raporda Basın Yayın kuruluşlarında görev yapan kişilerin hayvan değil insan oldukları vurgulanmış. Gönderilen raporda en dikkat çeken ibare ise; ?BİZ GAZETECİLER KAMU GÖREVİ YAPAN İNSANLARIZ. İNEK DEĞİLİZ? diye vurgulanmış. AK Parti gibi; güçlü, İnsan Odaklı siyaset yapmayı amaçlayan bir Parti´de hele de SKM gibi Seçim Koordinasyonunun Merkezinde Basın ve Halkla İlişkilerden sorumlu bir yöneticinin ?baytar? yani veteriner olması şehrimizde görev yapan hem basın yayın kuruluşu mensuplarına hem de AK Parti Teşkilatlarına yakışmadı denilmiş.   

AK PARTİ İL YÖNETİMİNDEKİ PARALELCİLER

Ankara kaynaklarının İddialarına göre; AK Parti Genel Merkezine Parti içerisinde geçmiş yıllarda FETÖ Terör örgütü cemaatine hizmet etmiş kişilerin kamufle edilerek yerleştirildiği de rapor edilmiş; Cemaatin İş dünyasındaki Çatı kuruluşu TUSKON´a bağlı dernek olarak bilinen ERGİAD´ın 14 Nisan 2001´de yapılan Genel Kurulunda Yönetim Kurulunda Başkan Yardımcısı olarak görülen İlker Özkara´nın bugün AK Parti Erzurum İl Yönetim Kurulu üyesi olduğu görülmektedir. Yine İl yönetiminde görev yapan birkaç kişinin de geçmiş yıllarda FETÖ Terör örgütü cemaatine yakınlığının araştırılması raporda talep edilmiş.

KADIN KOLLARININ BAŞARISIZLIĞI DA RAPOR EDİLMİŞ

1 Kasım seçimleri öncesi AK Parti İl Teşkilatı tarafından oluşturulan SKM´de aktif rol almaktan kaçındığı iddia edilen AK Parti Kadın Kolları Başkanı Hilal Demir´in de Genel Merkeze rapor edildiği söylendi. Genel seçimlerde Kadın Kollarının destek olmak yerine köstek olduğu vurgulanan raporda, 7 Haziran ve 1 Kasım seçimleri öncesi İl Teşkilatı tarafından kurulan SKM´de verilen tüm görevlerden kaçtığı iddia edilen Hilal Demir´in kendisinden çeşitli birimlerde görev alması için istenilen destek noktalarında Partisini ve Yönetimini yarı yolda bıraktığı söyleniyor. Özellikle Seçim çalışmalarını takip ve organize etme noktasında en önemli ayaklarından birisi olan Basın-yayın ve tanıtım ayağında yaşanan aksaklıkların her ne kadar da birinci sebebi, görev başındaki kişinin bir Halkla İlişkiler uzmanı değil de Bir ?Baytar? yani Veteriner olması öne çıksa da, Basın-Yayın ve Organizasyonlardan sorumlu kişi Adem Demir´in bu görevi yürütmesi için yardımcı bir yada iki bayana ihtiyaç olduğunu, görevlendirme yapması için defalarca Kadın Kolları Başkanı Hilal Demir´e iletmesine rağmen Kadın Kolları Başkanı Hilal Demir tarafından hiç kimsenin görevlendirilmemesi üzerine, Palandöken İlçe Teşkilatında görevli Aslen Elazığlı olan, Erzurum´u ve Erzurumluyu tanımayan Nesibe Şener isimli bir kişinin Basın, Yayın ve Organizasyondan sorumlu Başkan Yardımcılığı görevine getirilmesinin ve seçim çalışmaları boyunca vasat ve başarısız bir tablo sergilenmesinin Faturası da Kadın Kolları Başkanı Hilal Demir´e kesildiği iddia ediliyor.  

AK PARTİ ERZURUM İL TEŞKİLATI´DA 7 HAZİRAN SEÇİMLERİNDEKİ BAŞARISIZLIĞIN MÜSEBBİBİ MEHMET SEKMENDİR DİYE RAPOR EDİLMİŞ

Ankara Kaynaklarının iddialarına göre; AK Parti Erzurum İl Teşkilatı da 7 Haziran seçimleri sonrası Ankara Genel Merkeze çok önemli bir rapor göndermiş iddiaya göre raporda; 7 Haziran seçimlerinde alınan başarısız sonucun tek müsebbibinin Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen´in olduğu defalarca rapor edilmiş

İNCELEMENİN GECİKMESİNİ RECEP AKDAĞ İSTEMİŞ

AK Parti Erzurum İl Teşkilatının da arasında bulunduğu 10 İl Teşkilatının incelenme ve gözden geçirilmesi talimatını veren AK Parti Genel Başkanı ve Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu Erzurum AK Parti İl Teşkilatının incelenme ve gözden geçirme talimatını aylar önce verdiği söyleniyor. Başbakan Ahmet Davutoğlu´nun aylar önce inceleme ve gözden geçirme talimatını Eski Sağlık Bakanımız Recep Akdağ´ın defalarca ertelediği iddia ediliyor. Eski İl Başkanı Murat Kılıç´ın Milletvekili Aday Adayı olmak için İstifasından sonra boşalan AK Parti Erzurum İl Başkanlığı görevine getirilen Fatih Yeşilyurt´un yönetim kadrosunun da Recep Akdağ tarafından yapıldığı ve Bu yönetimin Genel Merkezdeki referansının da Recep Akdağ olduğu iddia ediliyor.  

GENEL MERKEZ YETKİLİLERİNİ EN ÇOK ŞAŞIRTAN RAPOR İSE;

AK Parti Genel Merkezine gönderilen rapor ve şikayetlerin her geçen gün sayısının arttığını belirten Ankara kaynakları, Genel Merkezde incelemelerde bulunan yetkilileri en çok şaşırtan ve düşündüren raporun özetinde AK Parti Erzurum İl Teşkilatının 7 Haziran´da yapılan seçimlerde 1. Sıra Adayı Efkan Ala´ya İl Teşkilatının gerekli özen ve itinanın yeterince gösterilmediği ama 1 Kasım´da yapılan Erken seçimler öncesi 1. Sıra Adayı Recep Akdağ için canla başla çalışıldığı öne sürülüyor. 17-25 Aralık operasyonları sonrası Ülkemizin bekası ve Hükümetimizin istikrarının sürmesi için adeta kanını kaşığa dökerek Gelişen ve büyüyen Türkiye´nin gerçek Mimarı dönemin Başbakanı ve Şimdiki Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan´a olan ah-te vefalı duruşuyla Adam Gibi, Dadaşa yakışır bir duruş sergileyen Efkan Ala´ya gösterilmeyen bu itina ve özverinin kaynağında Parti yönetimine sızmış eski cemaatçilerin ve Recep Akdağ taraftarlarının etkisinin büyük olduğu rapor edilmiş. 

MEHMET SEKMEN´İN BU OLUP BİTENLERDEN NASIL HABERİ OLMAZ?

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mehmet Sekmen´in Siyasi hayatı göz önüne alınacak olursa; Hayatı siyasi tecrübelerle dolu olarak karşımıza çıkan Mehmet Sekmen, bu bilgi, birikim ve donanımına rağmen AK Parti Erzurum İl Teşkilatında durulmayan sulardan haberdar olmamasının Erzurum ve Erzurum siyaseti adına çok üzücü bir durum olduğunu kaydeden Ankara kaynaklarımız, Önümüzdeki günlerde AK Parti Genel Merkezi tarafından Erzurum İl yönetimi hakkında yapılan inceleme ve gözden geçirmelere Başkan Mehmet Sekmen´in şehrin dinamiği olarak gerek şehir adına gerek Partisi adına ve gerekse iradesini AK Partiden kullanan seçmeni adına bir an evvel müdahale etmesi bekleniyor. Denildi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

29.03.2024

  • İMSAK 04:32
  • GÜNEŞ 05:57
  • ÖĞLE 12:25
  • İKİNDİ 15:56
  • AKŞAM 18:43
  • YATSI 20:02
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false
  • Pazar 9 ° / -2.7 ° Güneşli