Erdoğan`dan noter tasdikli seçim vaadine eleştiri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu`nun noter tasdikli seçim vaadini eleştirdi.

Erdoğan`dan noter tasdikli seçim vaadine eleştiri

Karabük`te Toplu Açılış Töreni`nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu`nun noter tasdikli seçim vaadini eleştirdi. Erdoğan, `Birileri meseleyi yanlış anlamış. Ben proje üretin, millete gidin diyorum onlar notere gidiyor.` dedi.

Karabük kent meydanında düzenlenen toplu açılış törenine katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasında ülkenin geçmişte yaşadığı dönemleri geride kaldığını, AK Parti`nin iktidara gelmesiyle beraber ülkedeki tüm sorunların çözüldüğünü söyledi:

MİLLETE DEĞİL NOTERE GİDİYORLAR

"Ben halkımdan oy isterken Ankara`da yatmayacağım il il dolaşacağım dedim. Milletimiz sağ olsun yüzde oy verdi. Bu millet çok çile çekti. Başörtülüsün okula giremezsin dediler, İkna odalarına aldılar giremezsin dediler. Aynı acıyı yaşamış bir baba olarak ben bu milletimin acısını yaşamayacağım de kim yaşayacak. Kim anlayacak. Şimdi herkes rahatça okuyabiliyor, çalışabiliyor özgür Türkiye işte budur. Birileri meseleyi yanlış anlamış. Ben proje üretin, millete gidin diyorum onlar notere gidiyor."

Erdoğan`ın konuşmasından satır başları;

YAPTIĞIMIZ YATIRIM 4 KATRİLYON LİRADIR

Öncelikle Cumhurbaşkanlığı için vermiş olduğunuz için teşekkür ediyorum. Yapılan yatırımların açılışını bugün burada yapıyoruz.

12 yıllık hizmet sürecinde sadece Karabük`ümüze yaptığımız toplam yatırım 4 katrilyon liradır. Bu yatırımların şehrimize ülkemize kazandırılmasında emeği geçen kurumların ve diğer sektör kuruluşlarına, mimarından mühendisine işçisine kadar herkesi tebrik ederim.

24 Nisan`da Çanakkale Kara Savaşlarının 100. yıl dönümünü dünya liderleriyle anacağız. Çanakkale`nin kahramanları arasında Karabüklü kardeşlerimin büyük dedeleri var.

Çanakkale`de en büyük savaşların yaşandığı yerde Karabüklüler de vardı. Kerevizdere`de düşman karşısında savaşan askerlerimiz bine kadar şehit verdi. Bu alayın çoğunluğunu Karabük`ten Karabük`ün ilçelerinden bu bölgeden gelenlerden oluşuyordu.

EL İNSAF, ELİNİZE DİLİNİZE DURSUN

- Benzer kaynaklardan beslenen iki yapı Türkiye`nin son 12 yıldır kazandığı varlığa sesleniyor. Kimi molotofla saldırıyla yapıyor, kimisi de sinsice devletin içine sızarak yapmaya çalışıyor.

Amaç aynı yeniden Türkiye`yi çatışma ortamına sokarak kazançlarını kesmek istiyor. Bunların peşine de muhalefet takılıyor aynı şeyleri söylemeye başlıyorlar. Yabancı gazetelere sayfa sayfa ilan veriyorlar. Neymiş Türkiye`de özgürlük yokmuş. El insaf! Elinize dilinize dursun!

PENSİLVANYA DA BÖYLE KAÇTI

Altını delmeye çalıştıkları bu gemide beraber yaşıyoruz. Madem suçun yok niye kaçıyorsunuz? Niye çünkü Pensilvanya`daki de 99`da öyle kaçtı.Davet ettim, gelmedi. Siyasete sonuna kadar saygımız var, ama ihanete asla tahammülümüz yok

Biz bunların hizmet ettiğini zannediyorduk ama yanılmışız. Hizmet edene saygılıyız ama haine asla. Ben daima milletimin yanında oldum.

BEN MİLLETİMİN YANINDAYIM

Benim için tarafsız davranmıyor diyorlar. Ben bir partinin tarafı olduğumu söylemiyorum ben milletimin tarafındayım. Çözüm sürecini başlatan ve bu aşamaya getiren bu kardeşiniz.

Demokratik açılım birinci kademeydi, ikinci kademe milli birlik ve kardeşlikti. Üçüncü kademe ise çözüm süreciydi.

Sırf cumhurbaşkanı düşmanlığı, hükümet düşmanlığı adına kendi ülkesine ihanet edenlerin safına katılmak ne demek?

Çözüm sürecinin yanındayım, arkasındayım, hepsinden öte içindeyim. Samimiyseler İRA gibi silahlarını betona gömsünler.

HABER 10

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

28.03.2024

  • İMSAK 04:33
  • GÜNEŞ 05:58
  • ÖĞLE 12:25
  • İKİNDİ 15:56
  • AKŞAM 18:42
  • YATSI 20:01
  • Perşembe 0.1 ° / -10.1 ° false
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false