Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen`e Bu Neyin Ödülü?

Allahını Seven Bu Dergiyi Bir Kez Gördüm Yada Okudum Desin!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen`e Bu Neyin Ödülü?

Geçtiğimiz Gün Ankara JW Marriott Hotel`de düzenlenen törenle Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'e 2014 Yılının en başarılı Büyükşehir Belediye Başkanı ödülü verildi.

Siyasette ve Ekonomide Vizyon 2023 Dergisi” okurları arasında gerçekleştirildiği söylenilen Yılın Enleri” anketi sonucunda Başkan Sekmen, Yılın Büyükşehir Belediye Başkanı” ödülüne layık görülmüş. Layık görüldüğü Ödülü Başkan Sekmen'e takdim eden Siyasette ve Ekonomide Vizyon 2023 Dergisi” yapmış olduğu bu organizasyonu aradan günler geçmesine rağmen okurlarına gerek internet siteleri aracılığıyla gerekse dergileri vasıtasıyla duyurma gereği bile duymazken, Erzurum Büyükşehir Belediyesi Basın Bürosu taraflı bir şekilde haberi servis etmiştir.

Oysa; Herhangi bir Basın yayın kuruluşu tarafından yapılmış bir anket yada kamuoyu araştırması sonucu elde edilen veriler, İlk önce Anketi ve kamuoyu araştırmasını yapan basın yayın kuruluşu tarafından okurlarına ve halka duyurulur. Sonra diğer basın yayın kuruluşları tarafından gerek duyulursa sonuçları okurlarıyla paylaşılır.

Geçtiğimiz dönemlerde Erzurum'da Bir Belediyenin Basın Bürosunda görev yapan ve ismini vermek istemeyen vatandaşımızın konuyla ilgili yapmış olduğu açıklama ise, Bu Ödülün muammalarla dolu olduğuna işaret ediyor. Vatandaşımız; Geçtiğimiz Yıllarda da Belediye Başkanlarına bu tür Gazete, Dergi ve bazı yayın organları tarafından Yılın Enleri” adı altında, yada Başarılı Belediye Başkanları” adı altında ödüller verirlerdi. Aslında bu ödüllerin ana gayesi Ödülü veren Gazete ve Dergilerin Ödülü vermiş oldukları Belediyeye satmış oldukları Gazete yada Dergilerin sayılarıyla belirlenirdi. Yani anlayacağınız Ödülü almak için en fazla dergi yada Gazeteyi hangi Belediye Başkanı satın alırsa o belediye Başkanı Ödüle Layık gösterilirdi. Bugün başkan Mehmet Sekmen'in Siyasette ve Ekonomide Vizyon 2023 Dergisi” tarafından Yılın Belediye Başkanı ödülü alması beni bir Erzurumlu olarak sevindirememiştir. Hatta inanıyorum ki, Erzurumlu hemşerilerimizi de sevindirmemiştir. Çünkü yıllardır süregelen Belediye Başkanlarına Belediyesi sınırları içerisinde göstermiş oldukları başarılı çalışmalarından ötürü bu tür ödüllerin verilmediği kamuoyuna yansımıştır. Bu sefer ki, Mehmet Sekmen'e verilen Ödülün gerçek kişilerle yapılmış anket ve kamuoyu araştırması sonucu elde edilmiş veriler sonucu olsada vatandaşların artık bu tür ödüllere inancı kalmamıştır düşüncesindeyim dedi.

ALLAHINI SEVEN BU DERGİYİ BİR KEZ GÖRDÜM DESİN!

Öte yandan gazetemizi telefonla arayarak ve mail yoluyla ulaşan vatandaşlarımızın çoğusu Başkan Mehmet Sekmen'e verilen 2014 yılının Başarılı Büyükşehir Belediye Başkanı ödülünü takdim eden Siyasette ve Ekonomide Vizyon 2023 Dergisi” adlı bir derginin ismini bile yeni duyduklarını vurguladılar. Ve Erzurumlu hemşerielerine işte böyle seslendiler.” Allahını Seven Bu Dergiyi Birkez Olsun Gördüm, Okudum desin”

YineVatandaşlar, Belediye Başkanlığı görevi Şehrin Emin kişisine verilir. Yani Şehrü-l Emin (İnanılır, Güvenilir) kişidir. Bizde Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Mehmet Sekmen'i şehrin Emini olarak İnanılır ve Güvenilir bir Belediye Başkanı olduğuna inandığımız için göreve Davet ediyoruz dediler.

Sayın Sekmen; Geçtiğimiz Gün Siyasette ve Ekonomide Vizyon 2023 Dergisi” okurları tarafından yapılan bir anket sonucu  2014 Yılının Başarılı Büyükşehir Belediye Başkanı Ödülüne layık görüldünüz.

Merakla cevabını vermeyeceğinize inanarak yinede bir ümitle sorularımıza cevap bekliyoruz.

Bu Dergi hangi ilde okurlarıyla buluşuyor? Erzurum'da bugüne kadar hiç kimse tarafından ismi dahi bilinmiyor. Derginin İletişim ve Künye adresinde dahi merkezi olduğu İl belirtilmemişken, Yoksa Ankara'da, Isparta'da, Mardin'de, Muğla'da ve Türkiye'nin Erzurum hariç diğer illerinde yaşayan vatandaşlar mı ankete katıldı?

Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından Kaç Adet Dergi aldınız? Yada alacaksınız?

Siyasette ve Ekonomide Vizyon 2023 Dergisi”ne Erzurum Büyükşehir Belediyesi Abonelik yada Reklam adı altında bir Fatura kesildi mi? Yada kesilecek mi?

Yoksa Önce size ödülü verip arkasından Belediyeye Sizin Ödül aldığınız törenin resimlerini boy boy resimleyip sayısı binleri aşkın Dergi satıp şehre mi dağıttırmayı planlıyorlar?

Acaba gerçekten bu dergi Erzurum'da gerçek okurları tarafından enket yapsaydı, Erzurum halkı sizin bir buçuk yıllık görevinizde başarılı bulacak mıydı?

Son olarak Bu Ödüle layık olduğunuzu gerçekten düşünüyor musunuz?


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

29.03.2024

  • İMSAK 04:32
  • GÜNEŞ 05:57
  • ÖĞLE 12:25
  • İKİNDİ 15:56
  • AKŞAM 18:43
  • YATSI 20:02
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false
  • Pazar 9 ° / -2.7 ° Güneşli