İBRAHİM AYDEMİR, ?SEÇMEN YENİDEN İSTİKRAR İÇİN KARARLILIĞINI GÖSTERİYOR?

İbrahim Aydemir, KARARSIZ SEÇMEN GİT GİDE AZALIYOR "Seçmen Yeniden İstikrara ve Kendi Partisine Oy Verme Yönünde Kararlılığını Göstermeye Başladı?

İBRAHİM AYDEMİR, ?SEÇMEN YENİDEN İSTİKRAR İÇİN KARARLILIĞINI GÖSTERİYOR?

 

 

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ?Teşkilatlarımızla birlikte 25-30 koldan her gün sahaya iniyoruz ve tabii ki sahada olduğumuz içinde bunun karşılığını görüyoruz. Vatandaşımızın ilgisi gün geçtikçe artıyor. Bu şu demek; kararsız seçmen git gide azalıyor. Seçmen yeniden istikrara ve kendi partisine oy verme yönünde kararlılığını göstermeye başladı? dedi.

Mütevaziliği, samimiyeti, gayreti ve azmi ile Erzurum´un yetiştirdiği önemli kişiliklerden biri olan, siyasi yaşamı boyunca da vatandaşla, halka beraber yol yürüyen AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 31 Mart yerel seçimlerinde gönül verdiği partisi AK Parti´nin seçimleri kazanması adına esnaf gezmelerine çıkan ve sorunları, sıkıntıları, talepleri dinleyen, bu olguları da çözüme kavuşturma noktasında çaba harcayan İbrahim Aydemir adeta ATOM KARINCA gibi çalışıyor ve 31 Mart için Cumhur İttifakı´na destek istiyor.

?VATANDAŞIMIZLA İYİ BİR İLİŞKİMİZ VAR?

Esnaf gezisi sırasında açıklamalarda bulunan İbrahim Aydemir, vatandaşla iyi bir ilişkilerinin olduğunu söyledi. Aydemir, ?Biz sadece seçim süreci içerisinde değil. her zaman vatandaşlarımızla bir araya gelip şehrimizin sorun ve sıkıntılarını dinliyoruz. Sorunlara çözüm bulmak için elimizden gelen çaba ve gayreti gösteriyoruz. Yaklaşan mahalli seçimler öncesi ise Belediye Başkan Adaylarımıza destek vermek ve daha fazla vatandaşımıza ulaşmak maksadıyla her gün 25-30 koldan sahaya iniyoruz ve tabii ki sahada olduğumuz içinde bunun karşılığını görüyoruz. Vatandaşımızın ilgisi gün geçtikçe artıyor. Bu şu demek; kararsız seçmen git gide azalıyor. Seçmen yeniden istikrara ve kendi partisine oy verme yönünde kararlılığını göstermeye başladı. Buda biz çalıştıkça oluyor. Bundan dolayı memnunuz diye konuşan İbrahim Aydemir sözlerine şöyle devam etti. Esnaf ziyaretlerimiz devam ediyor. Esnafımızın yerel yönetimlerle ilgili beklentileri varsa onları dinliyoruz. Hükümetimizden beklentileri varsa onları dinleyip çözüm üretmek için çalışıyor ve ilgili yerlere iletiyoruz. Bunun şöyle bir katkısı var; AK Parti millet odaklı siyaset yapan bir parti olduğu için milletinin kendisine oy veren kendisini ayakta tutan en önemli unsur millet olduğu için onunla birlikte hareket etmek zorunda, onu dinlemek ve gereğini yapmak zorunda. Bizde bu zorunluluğun bize keyfe dönüştüğünü, bu konuda onların hizmetkârı olduğumuzu onlara hissettiriyoruz. Vatandaşımızla iyi bir ilişkimiz var? ifadelerini kullandı.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

28.03.2024

  • İMSAK 04:33
  • GÜNEŞ 05:58
  • ÖĞLE 12:25
  • İKİNDİ 15:56
  • AKŞAM 18:42
  • YATSI 20:01
  • Perşembe 0.1 ° / -10.1 ° false
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false