İSTANBUL´DAKİ HEMŞEHRİLERİMİZDEN ERZURUMSPORUMUZA SUAT ÖNAL BAŞKAN OLSUN SESLERİ

İSTANBUL´DAKİ HEMŞEHRİLERİMİZDEN ERZURUMSPORUMUZA SUAT ÖNAL BAŞKAN OLSUN SESLERİ

İSTANBUL´DAKİ HEMŞEHRİLERİMİZDEN ERZURUMSPORUMUZA SUAT ÖNAL BAŞKAN OLSUN SESLERİ

 

18 Haziran tarihinde yapılacak olan kongre öncesi yeni yönetim heyecanının yaşandığı Büyükşehir Belediye Erzurumspor´da gözler Onursal Başkan Mehmet Sekmen´e çevrildi.

TFF 1. Lig´e yükselen Büyükşehir Belediye Erzurumspor´da Başkan Ali Demirhan´ın istifa etmesinin ardından kongre kararı alındı. Bu kararın ardından Ali Demirhan´dan boşalan Kulüp başkanlığına kimin geleceği sadece Erzurum´da değil. Tüm Türkiye´de ve Dünya´da yaşayan Erzurumlu hemşerilerimiz tarafından merak konusu haline geldi.

Son bir haftadır şehrimizde bir-iki kişinin Başkan Adaylığını açıklamasının ardından bugün de İstanbul´da yaşayan Erzurumlu hemşehrilerimiz Erzurumlu İşadamı Suat Önal isminin isabetli bir karar olacağını duyurdular.

İstanbul´da yaşayan hemşerilerimiz şöyle konuştular. Erzurumspor Kulüp Başkanlığı şu andan itibaren ateşten bir gömlektir. Ali Demirhan başkanımızın istifası her Erzurumlu gibi bizleri de üzmüştür. Ama bu bir bayrak yarışıdır. Ali Demirhan´ın getirmiş olduğu noktayı görüyoruz. Onursal Başkanımız Sayın Mehmet Sekmen ve Başkan Ali Demirhan bir çıta belirlemiştir. Bu saatten sonra Başkan kim olursa olsun beklentiler bu çıtanın üzerinde olacaktır.

Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Sekmen, Erzurum´da yaşayan ve Erzurum´da Ticaret yapan bir arkadaşımızın Kulübümüzde başkanlık yapması ve her zaman Erzurum´da olması bir avantajdır düşüncesine katılıyoruz. Ama Erzurumspor´un özellikle 1. Lig´de İstanbul ayağının güçlü olması gerektiği kanaatindeyiz. Bu yüzden Merkez İşletmesi Erzurum´da aktif olan bunun yanı sıra İstanbul´daki işletmeleri de Türkiye´nin hatırı sayılır işletmelerinden birisi olarak bilinen Önallar AŞ´nin yönetim kurulu başkanı Suat Önal´ın Ekonomik açıdan da Kulübümüzün Başkanı olması takımımızın avantajı olacağı kanaatindeyiz.

Öte yandan Suat Önal isminin İstanbul´daki Erzurum Dernek ve Vakıflarında da bir karşılığının olduğunu vurgulayan hemşerilerimiz, Suat Önal´ın Başkan olması halinde Onursal Başkanımız Sayın Mehmet Sekmen´in üzerinden bir nebze olsun kulübün yükü azalacaktır.

Yine Suat Önal´ın başkan olması halinde yönetiminde olacak kişilerin Türkiye´nin önde gelen Spor Adamları ve İşadamlarından oluşacağını Erzurumsporumuzun Süper Lig yolunda atacağı en önemli adımların başında geleceğinin altını çizdiler.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

28.03.2024

  • İMSAK 04:33
  • GÜNEŞ 05:58
  • ÖĞLE 12:25
  • İKİNDİ 15:56
  • AKŞAM 18:42
  • YATSI 20:01
  • Perşembe 0.1 ° / -10.1 ° false
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false