KENDİ ÇOCUĞUNUN HAYATTA KALMIŞ OLMASINA BİLE SEVİNEMEMEK

KENDİ ÇOCUĞUNUN HAYATTA KALMIŞ OLMASINA BİLE SEVİNEMEMEK

KENDİ ÇOCUĞUNUN HAYATTA KALMIŞ OLMASINA BİLE SEVİNEMEMEK

 

 

Kıymetli Dostlarım,

Hayatımın her döneminde doğruluğuna şahit olduğum; ?´İnsan yaptığı kötülüğü yaşamadan asla ölmezmiş!´´ öğretisi bugünlerdeki yaşadıklarımızla da doğruluğunu tasdik etmektedir.

paralel yapı mensupları tarafından hiçbir canlıya yapılmaması gereken birçok kötülüğe maruz kalmıştım. Bu kötülüğü yapanların birçoğunu hatırlamasam da bazıları gözümün önünden hiç gitmemekteler.

Hemen hemen aynı yaşlarda olduğumuz ibrahim emre isminde organize şubede görevli bir amir,bu bahsettiğim kişilerden bir tanesidir. Bana yapılan suçlamaların oyun olduğunu bile bile her seferinde büyük bir zevk alarak yapılan komplolarda mutlaka yer alırdı.

Yargıtay tarafından; ?´Ergenekon Davası´nda verilen cezalar ortadan kaldırılmalıdır. Çünkü Ergenekon isimli bir örgüt yoktur.´´ kararı verildiğinde ben bu karara sevinirken aynı anda da televizyon kanallarında bir alt yazı geçiyordu. Şike operasyonunda sanıklara komplo kurduğu ve paralel terör örgütünün üyesi olduğu için ibrahim emre isimli müdür yardımcısının tutuklandığı yazıyordu.

Bu şahıs Kelebek operasyonunda şahsıma komployu kuranlardan bir tanesiydi (Ergenekon soruşturmasında gizli tanık poyraz´ın ifadelerini 7 gün boyunca alarak tüm bu yalanların altında imza atan kişiydi.).

Ben aslında bu şahısların bana yaptıkları kötülüklerin aynısını yaşadıklarına bir taraftan seviniyorum. Fakat sonrasında onlar adına üzülmeye başlıyorum. Prof. Fatih Hilmioğlu ve Yarbay Mustafa Dönmez, Ergenekon dosyasında tutuklu olarak cezaevinde yatarken her ikisi de gencecik evlatlarını trafik kazasında kaybettiler (Mekanları cennet olsun?).

Aynı tarihlerde benim de ortanca oğlum Sapanca´da yazlıktayken atv ile bir kamyona çarpmış, vücudunun çeşitli yerlerinde ağır kırıklar oluşmasına rağmen YÜCE ALLAH onu bizlere bağışlayarak hayatta kalmasını sağlamıştı. Bu kazanın ertesi günü mahkeme başkanı ifade için duruşmaya gelmemi istediğinde farklı dünya görüşlerine sahip olsakta bu olayı duyan bütün sanıklar tarafından samimi olarak geçmiş olsun dilekleri aldım.

Dostlarımdan bir tanesi bana; ?´Bir sorunun mu var? Çocuğun ölümden döndü. Niye sevinmiyorsun?´´ dediğinde, bu dostumuza hafiften yaklaşarak kimsenin duymayacağı bir şekilde; ?´ALLAH aşkına Fatih Bey´in, Mustafa Bey´in çocukları trafik kazasında yeni vefat etti. Şimdi onların olduğu bir atmosferde ben nasıl sevinç gösterisi yapayım.´´ demiştim.

Kıymetli Dostlarım, paralel yapı üyelerinin cezaevine girmesiyle onların çekecekleri bitti zannedenler, bence yanılıyorlar. Yazımın ilk başında da söylediğim gibi; ?´İnsan yaptığı kötülüğü yaşamadan asla ölmezmiş!´´ öğretisi bence onların kader çizgisinde daha birçok kez kendini ilahi bir buyruk olarak gösterecektir.

BİR UMUTTUR YAŞAMAK

SEDAT PEKER


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

29.03.2024

  • İMSAK 04:32
  • GÜNEŞ 05:57
  • ÖĞLE 12:25
  • İKİNDİ 15:56
  • AKŞAM 18:43
  • YATSI 20:02
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false
  • Pazar 9 ° / -2.7 ° Güneşli