Paralel Yapı Adına Efkan Ala deyip Erzurum`a Saldırıyor

Paralel Yapı Adına Efkan Ala deyip Erzurum`a Saldırıyor

Paralel Yapı Adına Efkan Ala deyip Erzurum`a Saldırıyor

Erzurum`un Gelişmesi ve Kalkınması dına büyük bir fırsat olarak değerlendirilen Efkan Ala`nın Erzurum Milletvekili Adayı olması birilerinin hazımsılığına sebep oldu. Efkan Ala`nın Erzurum`a katkı sağlayacağını gören Paralel Yapı Efkan Ala üzerinde kirli siyaset yaparak aslında Efkan Ala`nın şahsına değil. Erzurum`a saldırmaktadır.

Paralel yapının hedefi haline gelen AK Parti Erzurum Milletvekili adayı ve Eski İçişleri Bakanı Efkan Ala`nın avukatı Muhsin Özyar, "Ala`nın VIP uçakları seçim döneminde kullandığı" iddiasına yer veren gazete ve internet sitesi hakkında suç duyurusunda bulundu. Haberde kullanılan arşiv fotoları dikkatlerden kaçmadı.

Özyar, yaptığı yazılı açıklamada, bugün bir internet haber sitesinde "Efkan Ala`nın VIP uçakları seçim döneminde kullandığı ortaya çıktı" başlığıyla verilen haberin, Ala`nın kişilik haklarını doğrudan ve açıkça hedef aldığı ve tümüyle gerçek dışı olduğu belirtildi.

Açıklamada, şunlar kaydedildi: "Yazının içeriği, baştan sona bir kurgu ve hayal ürünü sonucu hazırlanmış, belli odaklar tarafından kamuoyunu aldatmak amacıyla yürütülmeye çalışılan kara propagandanın seviyesiz bir örneği olup tamamı ile yalan ve alçakça yapılmış bir iftiradır. Söz konusu yalan haber nedeniyle tüm hukuki yollara müracaatların derhal yapıldığını ve özellikle haberi kaleme alan ve yayınlayan kişiler hakkında iftira maksatlı bu eylemleri nedeniyle Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunulduğunu kamuoyuna saygı ile duyururuz."
İşte o iddia
Millet Gazetesi`nin haberine göre, Efkan Ala'nın İçişleri Bakanlığı döneminde alınan Beachcraft B350 (keşif gözetleme uçağı) ve Cessnaxls+ (Jet) marka iki ayrı uçağı hala kullandığı ileri sürüldü. Ala`nın güvenlik, istihbarat amaçlı alınan uçakları özel VİP jeti olarak kullandığı ve bu uçaklarla memleketi aynı zamanda seçim bölgesi olan Erzurum`a defalarca gittiği iddia edildi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

29.03.2024

  • İMSAK 04:32
  • GÜNEŞ 05:57
  • ÖĞLE 12:25
  • İKİNDİ 15:56
  • AKŞAM 18:43
  • YATSI 20:02
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false
  • Pazar 9 ° / -2.7 ° Güneşli