SUSTURUN ŞU DENSİZ SAKSAFONCUYU

Daha düne kadar Listelerde yer almak için yaladığınız popoların kokusu halen üzerinizden gitmemişken, bugün bu salya sümük saldırılar niye?

SUSTURUN ŞU DENSİZ SAKSAFONCUYU

7 Haziran'da yapılacak olan Genel Seçimlere hızla yaklaştığımız şu günlerde, 6 kişilik Listeye girme savaşı, listelerin açıklanmasıyla yerini karalama politikalarına bıraktı.

136 Kişinin Erzurum Milletvekili olabilmek için başvuruda bulunduğu AK Parti'de listenin dışında 130 kişi kaldı. Bu 130 kişinin hepsinin amacının Erzurum'a Hizmet etmek olmadığını bizler zaten biliyorduk.

Kimisi AK Partili kimliği kazanmak için mücadele verirken, kimisi egolarının tatmini için, kimisi de gerçekten Milletvekili olup Erzurum'un sorunlarını Ankara'ya taşıyıp çözüm noktasında bir şeyler yapma gayretindeydiler.

7 Nisan tarihi itibariyle kimin neyin peşinde olduğunu az çok gördük.

Birileri Dedesinin yıllar önce terk ettiği Erzurum'a bir valizle gelmiş olmanın Turist edasıyla geri dönerken,  Birileri de ciğere ulaşamayan sokak kedisi gibi ciğere murdar demeye başladı.

Bu ciğere murdar muamelesi yapmaktan kendisini alıkoyamayan bazı dalkavuklar birde etrafına çamur atmayı kendilerine meziyet olarak görüp, ciğerciyi tırmalamaya başladıkları görülüyor.

Sosyal medya üzerinden ve Paralel yapının Erzurum'daki kalemşörü olduğu herkes tarafından bilinen sözde internet gazetesinde AK Partili olduğunu söyleyen ve AK Parti'nin üst düzey yetkililerine salya sümük saldıran bazı dalkavukların türediğini görüyoruz.

Bu dalkavuklar hiç bir şey bilmedikleri gibi hadlerini de bilmemektedirler.

Erzurum'u Minaresiz köy, Erzurumluyu Kutsal değerlerine ve Şahsiyetlerine sahip çıkmaktan aciz bir toplum, Gelişen ve Büyüyen Türkiye'nin Gerçek Mimarı Recep Tayyip Erdoğan'ın kurucusu olduğu AK Parti'yi ise; Birilerinin el arabası olarak sosyal medya üzerinden lanse etmeye çalışıyorlar.

SUSTURUN ŞU DENSİZ SAKSAFONCULARI

İnsan dalkavuk, densiz ve ağzı yalama olunca yapamayacağı, söylemeyeceği şey kalmaz. Ama ben bir Erzurum sever olarak memleketimin yetiştirdiği Ender şahsiyetlerine sahip olma görevimi yerine getirip bu Densiz Saksafoncuya iki şey söylemeden duramayacağım.

Ulan Dalkavuklar, Ulan Haddini Bilmez Karabaşlar…

Daha düne kadar Listelerde yer almak için yaladığınız popoların kokusu halen üzerinizden gitmemişken, bugün bu salya sümük saldırılar niye?

Bugün topun ağzına koyduğunuz, hadsiz ve mesnetsizce kelimeler savurduğunuz, Ulusal arenada ismini ve başarılarını kabul ettirmiş kişilere dışkı kokan ağızlarınızdan savurduğunuz salyalarınızla o kişileri karalayacağınızı ve yıpratacağınızı düşünüyorsanız yanılıyorsunuz.  

Erzurum'u temsil noktasında görev alan ve bu görevi layıkıyla yerine getirerek Erzurum'a katma değer sağlayan kişilerin toplum tarafından sevilen ve el üstünde tutulan kişiler olduğundan bihaber yapmış olduğunuz açıklamalarınız sizleri Adam konumuna değil. Mahallenin Densiz Saksafoncusu konumuna sokmuştur.

Bugün elinize aldığınız ve notasını tutturamadığınız o Saksafonunuz yerli yersiz sesler çıkarmaktadır. Oysa bu süreçte sizin kuyruğunuzu kısıp usul usul geldiğiniz çöplüğünüze geri dönmeniz beklenirken, sizin notasını tutturamadığınız Saksafonunuzdan it uluması sesi çıkmaktadır.

Birilerinin egolarının tatmini için; Ne memleketimin yetiştirdiği şahsiyetleri bu densizlerin ayakları altına aldırmaya, ne de Bu Gözle görülür başarıların üzerine gölge düşürmeye çalışan bu densizlere pabuç bırakmaya niyetim var.

Hadi Yürü be koçum anca gidersin!... 

TEŞEKKÜRLER! AK PARTİ İL YÖNETİMİ İÇİN

Toplumumuzda Bulaşık ve şirret olarak tanımlanan böyle kişiler hiçbir ahlak, izan ve ölçüye sahip olmadığından her türlü iftira ve karalamayı, demagojiyi yüzleri kızarmadan yaparlar. Geçtiğimiz Aday Adaylık sürecinde AK Parti'de kendisine ait bir yer bulamayan, AK Partili yetkililere sıraladıkça sıralayan bu tür varlıklar esas niyetlerini ve cibilliyetlerini de dışa vurmuş oldular.

Şehrimizi TBMM'de temsil edecek, Erzurum'un sorunlarına çözüm arayacak kişilerin belirlendiği Temayül, Yoklama ve görüş beyan etme noktasında AK Parti İl Yönetimini tüm şehir adına kutlamak istiyorum. Böyle Densiz soytarıların listelere alınmadığını görünce ne kadar titiz ve özenle çalışmış bir teşkilat yapısıyla karşı karşıyayız görüyoruz.

Ya Bu Densizler Listelerde olsaydı?


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

19.04.2024

  • İMSAK 03:53
  • GÜNEŞ 05:24
  • ÖĞLE 12:19
  • İKİNDİ 16:03
  • AKŞAM 19:04
  • YATSI 20:29
  • Cuma 18.4 ° / 6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.4 ° / 5.7 ° Güneşli
  • Pazar 15.5 ° / 5.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı