Türk Birliği (TURAN) Ordusu Kurulmasının Artçı Sarsınıları

Türk Birliği (TURAN) Ordusu Kurulmasının Artçı Sarsınıları

Türk Birliği (TURAN) Ordusu Kurulmasının Artçı Sarsınıları

 

Kıymetli Dostlarım,

Yeni güne uyandığımız zaman maalesef ki devamlı sinirlerimizi gerginleştiren olaylar silsilesiyle karşılaşmaktayız. rus uçaklarının sınırlarımızı ihlal ettiği haberlerini duymamız birkaç gündür neredeyse kaçınılmaz oldu gibi görünüyor (İşin en ilginç yanı ise amerika´nın, nato´nun ve avrupa´nın bize birden bu kadar yakın davranmaları ile karşılaşmamız oldu)..

çin´in savaş uçakları göndererek Suriye´deki sözde terör mücadelesine destek vereceğini açıklaması, Suriye üzerinden egemen güçlerin menfaat çekişmesi içine gireceğinin en büyük göstergesidir (Benim bu konuda kendi kişisel düşüncem ise amerika´nın, nato´nun, avrupa´nın dostluk mesajlarını tüm kalbimizle kabul edip ancak asla onlara güvenmememiz gerektiği yönünde olmuştur.).

Kıymetli Dostlarım, Sayın GENELKURMAY BAŞKANIMIZ basından öğrendiğimiz üzere AZERBAYCAN´da temaslar yapmakta TÜRK DEVLETLERİ ile ortak bir ordu oluşturmamız için gerekli olan altyapı çalışmalarını inceliyor. Sizce rusya´nın bir anda mahallede oyuna alınmak istenmeyen Deli Dumrul´un oyuna dalışı gibi bizim sınırımızın hemen yanını bombalaması (bizim desteklediğimiz muhalif grupları) savaş uçaklarıyla sınırımızı ihlal etmesi sizce zamanlama olarak acaba tesadüf müdür?

Diyelim ki bu tesadüf çin´in konuya birden dahil olması bende savaş uçakları yolluyorum, birazda oraları ben bombalayım demesinin sizce TURAN ORDUSUYLA (TÜRK BİRLİĞİ ORDUSUYLA) bir ilgisi yok mudur ? Cevabını ben söyleyeyim; %100 ilgisi var. Zaten bunun için yapmaktalar.

çin´in topraklarının en verimli olan büyük kısmı işgal etmiş olduğu ATA TÜRK yurdu olan DOĞU TÜRKİSTAN´dır. En zengin madenlerinin tamamını bu topraklardan çıkarmaktadır. rusya´nın durumu ise bundan farklı değildir. KAFKASLAR´da, ORTA ASYA´da ve Uzak Doğu Asya´da yarı özerk olarak kendisine bağlı olan topraklarının büyük kısmı TÜRKLER´in anayurtları´dır. En son Ukrayna toprağıyken işgal ederek ilhak ettikleri Kırım´da binlerce senelik TÜRK Atayurdu´dur.

Sayın GENELKURMAY BAŞKANIMIZIN ziyaretinden önce TÜRK BİRLİĞİ ORDUSU kurulma çalışmalarından zaten haberdardılar.Ne zaman ete kemiğe büründü, hemen faaliyete geçtiler (Bize sağladıkları enerji kaynağında azaltma yaparak ikinci kozlarını da tehdit amaçlı bize göstermiş oldular).

Kıymetli Dostlarım, şimdi söyleyeceklerimi üşenmeyin, lütfen araştırın, rahmetli TURGUT ÖZAL´a tüm dünyanın akıl küpü, ton ton adam diye alkışlar dizmesinin son bulduğu zaman hangisidir bilir misiniz (Adriyatik´ten çin seddine biz çok büyük bir milletiz diyerek TÜRK DEVLETLER ile iyi yönde çalışmalar başlattığında yahudi sermayesinin elinde olan tüm dünya medyasının bir anda hedefine oturdu.).

Rahmetli Süleyman Demirel´in bütün herkese sempatik gelen yüzü ne zaman bitti bilir misiniz ? Yine aynı kelimeyi söylediği zaman yani Adriyatik´ten çin seddine 300 milyonluk bir aileyiz, diyerek diğer TÜRK DEVLETLER´inin liderlerini devamlı olarak toplamaya başlayıp sıkı ilişkiler kurduğu zaman (medya tarafından bir anda alakasız konularla itibarı yok edilmeye çalışıldı.).

Kıymetli Dostlarım, Sayın CUMHURBAŞKANIMIZ, Sayın BAŞBAKANIMIZ ve GENELKURMAY´da, Dış İşlerinde ve istihbarattaki yetenekli bürokratlarımız sayesinde resmen TURAN ORDUSU kurulma aşamasına geldi.İnanın ki bize yapabilecekleri hiçbir şey yok. Dünya konjonktürü bizden yana, sadece blöf yapıyorlar. Soğukkanlılığımızı koruyarak tüm dünyanın kaderini değiştirebilecek olan TÜRK BİRLİĞİ´nin temellerini atabiliriz. Hemen akabinde de İSLAM ülkelerinin bazılarının desteğini alıp TÜRK-İSLAM BİRLİĞİni oluşturabiliriz.

Kıymetli Dostlarım, önümüzdeki seçimleri lütfen bir seçim olarak görmeyin. Ülkemizi akbabaların bolca olduğu bu coğrafyanın içine gözü kapalı bir şekilde terk etmeyin. Koalisyonlar siyasetin kanseridir.Bu milletin kaderini kanserli bir yapıya terk etmeyin.

rusya, çin ve iran´ın işgali altında tuttuğu TÜRK yurtlarını, bugün olmasada bir gün belki bizim torunlarımız belki onların torunları kim bilir belki de onların torunları mutlaka geri alacaklar. Bizim yapmamız gereken şey soğukkanlı olmak akıllı olmak ve devamlı çalışmak ve tabi ki doğan her çocuğumuzu da bu inançla yaşatmak.

Unutmayın ki yahudiler kendi Atayurtları´na 3 bin sene sonra geri döndüler. Ayrıca da 7-8 milyonluk nüfuslarıyla tüm dünyanın finans, medya, silah sektörlerinin tamamınıda ele geçirdiler.

BİR UMUTTUR YAŞAMAK

SEDAT PEKER


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

29.03.2024

  • İMSAK 04:32
  • GÜNEŞ 05:57
  • ÖĞLE 12:25
  • İKİNDİ 15:56
  • AKŞAM 18:43
  • YATSI 20:02
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false
  • Pazar 9 ° / -2.7 ° Güneşli