UZUNDERE`DE MHP RÜZGARI ESTİ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzurum Milletvekili adayı Ertürk Çimen, seçim çalışmalarına hafta sonunda Uzundere ilçesinde devam etti.

UZUNDERE`DE MHP RÜZGARI ESTİ

Erzurum`un Uzundere İlçesinde düzenlenen geleneksel güreş şenliklerine katılan Çimen, Uzunderelilerden büyük ilgi gördü.MHP'nin Erzurum Milletvekili adayları Ertürk Çimen ve Seyfullah Hızarcı, hafta sonunu Uzundere ve bağlı mahallelerinde geçirdi. Beraberinde MHP Erzurum İl Başkanı Ahmet Anatepe ve partili yöneticilerle birlikte Uzundere'ye çıkarma yapan Çimen ve Hızarcı, Uzundere'de büyük bir coşkuyla karşılandı. Geleneksel güreş şenliklerine katılan Çimen, karşılaşmaları izledi, heyecandan adeta hop oturup-hop kalktı. Sporun her zaman destekçisi olduğunu bir kez daha gözler önüne seren Çimen, güreş kulübüne mali yardımda da bulundu. MHP Erzurum İl Başkanı Ahmet Anatepe ile birlikte güreş kulübüne maddi destekte bulunan Çimen, bazı pehlivanlarla taktiksel atışma da yaptı.

KAPATILAN BELEDİYELERİ YENİDEN AÇACAĞIZ”

Uzundere gezisiyle ilgili olarak bir değerlendirme yapan MHP Erzurum Milletvekili adayı Ertürk Çimen, ilçede çaldıkları her kapıdan yakınma duyduklarını ifade ederek, AKP hükümeti diğer ilçelerimizi olduğu gibi, Uzundere'yi de perişan etmiş. Bir zamanlar belediyelik iken mahalleye dönüştürülen yerleşim birimlerimiz, köylerden çok daha beter hale gelmiş. Biz halkımıza söz verdik, taahhüt ettik. MHP iktidarında belediyeleri kapatılan ve mahalleye dönüştürülen yerleşim merkezlerimizi yeniden belediyelik statüsüne kavuşturacağız ve kapatılan belediyeleri yeniden açarak halkımızın hizmetine sunacağız” diye konuştu.

UZUNDERE'Yİ DÜNYA MARKASI YAPMAYA TALİBİZ

Uzundere'de gördükleri ilgi ve alakadan dolayı duyduğu memnuniyeti de dile getiren MHP'li Çimen, Uzundere Erzurum'un marka ilçelerinden birisi, fakat barındırdığı potansiyellere rağmen hakkı teslim edilmeyen bir ilçemiz olarak kaldı. Sporun kalbi pekâlâ Uzundere ilçemizde atabilir. Uzundere ilçemiz tarihi ve doğal güzellikleriyle turizmin merkezi olabilir. Doğa sporları açısından fevkalade fiziki imkânlara sahip olan Uzundere ilçemiz, maalesef 13 yıllık AKP iktidarları döneminde hep ertelenmiş, hep ötelenmiş. MHP olarak bizler Uzundere'yi bir dünya markasına dönüştürmeye talibiz. Hem doğa sporları, hem de tarihi ve turistik açıdan sahip olduğu özelliklerle Uzundere'nin yıldızını parlatmaya talibiz” şeklinde konuştu.

AHMET ANATEPE: GÜREŞ KÜLTÜRÜMÜZ VE KİMLİĞİMİZDİR

Öte yandan MHP Erzurum İl Başkanı Ahmet Anatepe de, sporun ve sporcunun her zaman yanında olduklarının altını çizerek, Uzundere'de ata sporumuz güreşi yaşatan ve bu sporu şölen havasında gelecek nesillere aktaran kulüplerimize teşekkürü borç biliyoruz. Bu bağlamda biz de Milletvekili adayımız Ertürk Çimen Beyefendi ile birlikte kulüplerimize mali yardımda bulunduk. Güreş, bize atalarımızdan yadigar bir spor dalı. Yani kültürümüzün ve kimliğimizin bir parçasıdır güreş. Tüm sporcularımızı ve kulüplerimizi tebrik ediyorum” dedi.Adaylar Çimen ve Hızarcı ile MHP İl Başkanı Ahmet Anatepe, daha sonra Tortum Şelalesi'ne giderek burada da temaslarda bulundu.


Anahtar Kelimeler: UZUNDERE`DE MHP RÜZGARI ESTİ

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

28.03.2024

  • İMSAK 04:33
  • GÜNEŞ 05:58
  • ÖĞLE 12:25
  • İKİNDİ 15:56
  • AKŞAM 18:42
  • YATSI 20:01
  • Perşembe 0.1 ° / -10.1 ° false
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false