• BIST 100

    8806,72%-0,01
  • DOLAR

    32,30% 0,16
  • EURO

    35,12% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2273,59% -0,16
  • Ç. ALTIN

    3854,72% 0,00

Ender Yüncü


EFKAN ALA'YI KİMSEYE YEDİRTMEYİZ

EFKAN ALA HER ERZURUMLU'NUN TİMSALİDİR.


Ülkemizde ve şehrimizde son günlerde yaşanan gelişmerlerin ardından artık seçim havasının oluştuğunu görmekteyiz.

Seçimlerin ülkenin geleceği, demokrasisi ve istikrarı için bir sınav niteliği taşıdığı apaçık ortadadır. Özellikle 2015 Genel seçimleri Erzurum için büyük bir önem arz etmektedir.

Ülkemizin son bir yılı aşkın süredir geçirmiş olduğu sancılı dönemde İçişleri gibi büyük sorumluluklar taşıyan Bakanlık görevini yürüten Efkan Ala'nın Erzurumlu olması ve Erzurum'dan AK Parti birinci sıra Milletvekili Adayı olması Erzurumluların bu seçimlerde yükünü iki katına çıkarıyor.

Kumpaslar, Entrikalar, Ayak oyunları ve her türlü alçak iftiralara karşı dimdik ayakta duran Efkan Ala'yı bu günlerde en çok da Erzurumlu hemşerilerinin desteklemeleri gerekmektedir düşüncesindeyim.

EFKAN ALA HER ERZURUMLU'NUN TİMSALİDİR.

Bir çok ülke Türkiye'nin elde ettiği üstün kişilik meziyetleri olan şahsiyetleri kendi ülkesinde de görmek istemektedir. Son dönemde bu üstün kişilik meziyetleriyle öne çıkan bir isimde hiç şüphesiz Efkan Ala'dır. Özellikle Son bir yılda ülkemizde yaşanan gerek hükümetimize karşı gerekse Gelişen ve büyüyen Türkiye'nin Gerçek Mimarı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a karşı yapılan çirkin, ahlaksız ve mesnetsiz saldırılara adeta Dadaş'ı temsil eden bir duruş sergileyen Efkan Ala, Ahde vefa'nın, bağlılığın, Milliyetçiliğin, Adam gibi Adam olmanın ve Erzurumlu olmanın ne demek olduğunu her bir Erzurumlu adına Tüm Dünya'ya ve Türkiye'ye göstermiştir.

BU OYUN EFKAN ALA'YA DEĞİL. ERZURUMLULARADIR

Son bir kaç gündür görüyoruz ki, Türkiye`nin elde ettiği başarılar bazılarının işine gelmemektedir. Özellikle Eski İçişleri Bakanımız ve AK Parti Erzurum Milletvekili Adayı Efkan Ala'nın göstermiş olduğu başarıların üstüne gölge düşürmek isteyen bir takım kendini bilmez, hadsiz, çapulsuz zihniyetlerin türediklerini görüyoruz.

Bu hayasızca akınlara karşı siper olmanın ne demek olduğunu, nasıl sergilendiğini tüm Türkiye'ye ve Dünya'ya Efkan Ala, 17-25 Aralık'tan bu güne kadar sergilemiş olduğu kişilik meziyetleriyle ve Erzurumlu duruşuyla herkese göstermişti. Ama görüyoruz ki, Erzurumlu olmanın ne olduğunu, her bir Erzurumlunun; Vatanına, Milletine ve Devletine karşı dim dik nasıl ayakta durduğunu halen daha göremeyen, kuş beyinli kafalarına sığdıramayan bir takım zevatlar, ahmaklar, kendini bilmez densizler son günlerde iftiralar atarak Efkan Ala'yı değil. Erzurumluları bir kumpasın içerisine çekmek istemektedirler.  

AĞRI VALİLİĞİNİ KUTLUYORUM

Ağrı Valisi Sayın Mustafa Işın ile Telefon görüşmesi yaptığı iddialarıyla gündeme taşınmak isteyen aslında Efkan Ala değil. Erzurumlu hemşerilerimizdir. Çünkü; Bu gölge 7 Haziran'da yapılacak olan Genel seçimlerle Erzurum Milletvekilliğine seçilecek olan Efkan Ala'nın Erzurum'a ve bölgeye olacağı faydalarına gölge düşürme çabasıdır. Efkan Ala'nın Erzurum Milletvekili olarak TBMM'de olması birilerini rahatsız etmektedir.

Kaldı ki; Efkan Ala'nın O gün Ağrı Valisi Sayın Mustafa Işın'ı Telefonla arayarak bir takım talimatlar verdiği iftirasıyla sosyal medya'ya servis edilen o sahte görüşmeler ışığından yola çıkarak. Herkesin şunu bilmesi gerektiğini söylemem de bir beyis görmüyorum.  

Gelişen ve Büyüyen Türkiye'nin Huzur ortamını bozmak ve sabote etmek isteyenler, Devlet İçinde Ayrı Bir Devlet” gibi hareket etmek isteyen eli silahlı teröristlerin propoganda yapmak istemesine izin vermeyen başta Ağrı Valiliğini cani gönülden kutluyorum.

EFKAN ALA'YI BU ÇAKAL SÜRÜSÜNE YEDİRTMEYİZ

"PKK içinde süreci zedelemek isteyenler seçime kadar böyle `etkinlik` gerekçesiyle halk üzerinde baskı kurmayı amaçlıyor olabilirler. Efkan Ala'nın şuan itibariyle İçişleri Bakanı olmadığı halde olayları takip etmesini yadırgayanların art niyetli kişiler olduğu düşüncesindeyim. Ülke içerisinde o gün bir süreci sabote etmeye çalışan guruba karşı Eski İçişleri Bakanının müdahalesinden daha doğru birşey olamaz. Hem Efkan Ala İçişleri Bakanlığı'nı bırakalı daha kaç gün oldu ki? İkamet ettiğimiz Apartman'da ve site de dahi yönetici değişikliği yapıldığında, eski yöneticinin bilgisine danışıldığı bilgisinden faydalandığı düşünüldüğünde Eski İçişleri Bakanının Bir şehrin Valisi'ni arayıp bilgi alması ve birikiminden faydalanılması kadar doğru ne olabilir.

Bu seçim süreci dahil olmak üzere, Ülkemizin Bölünmez Bütünlüğü ve İlelebet Müdafaa ve Muhafaza noktasında Bugün Eski İçişleri Bakanımız Efkan Ala'nın Adam Gibi Adam oluşunu, Dik Duruşunu ve Erzurumlu Kimliğine yakışır davranışlarını sonuna kadar destekleyeceğimize, Efkan Ala ve Efkan Ala gibi düşünen tüm Erzurumlular ve Yüreği Vatan sevgisiyle, Ülkemizin huzuru ve refahı için gözünü kırpmadan, arkasına bakmadan şehadet şerbeti içmeye hazır neferler olarak Efkan Ala'yı kimsenin kötü emellerine, Çirkin kumpaslarına, Hain Entrikalarına ve Hileli oyunlarına yedirtmeyeceğimizi Tüm Dünya'nın, Tüm Türkiye'nin ve hatta Kanı üç kuruş etmeyen leş kargalarına kulak küpesi olarak takmaktan onur ve gurur duyarım.

Önümüzdeki günlerde bu ve buna benzer entrikalar ve oyunlarla Efkan Ala ismi üzerinden kendisine siyasi kimlik arayanlar şunu çok iyi bilmelidir ki, Hepimiz Efkan Ala'yız. Her birimiz Efkan Ala gibi düşünen bir Vatan severin arkasındayız. Sizin gibi Çakallara, leş kargalarına, sokak köpeklerine Efkan Ala'yı yedirtmeyiz.

BUNU HERKES BÖYLE BİLSİN.....