AYDEMİR ADEM KINALI, MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

NARMAN BELEDİYE BAŞKANI AYDEMİR ADEM KINALI, “MUHTARLARIMIZ YEREL YÖNETİM ANLAYIŞIMIZIN EN ÖNEMLİ PAYDAŞI OLACAK”

AYDEMİR ADEM KINALI, MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

 

Narman Belediye Başkanı Aydemir Adem Kınalı, muhtarlarla bir araya geldi. 

Narman Peri Bacaları'nın yanı başında bulunan Erzurum Büyükşehir Belediyesi'ne ait Sosyal Tesislerde gerçekleştirilen toplantıya yerel seçimler sonrasında göreve başlayan tüm mahalle muhtarları, Ak Parti ilçe başkanı, Belediye Meclis Üyeleri ve Narman belediyesi kırsal hizmetlerden sorumlu diğer birim amirlerinin yanı sıra başkan yardımcıları ve meclis üyeleri de katıldı.

 

 

 

Seçim çalışmaları sırasında “Yerel yönetimlerin temel taşı ve bel kemiği olarak gördüğüm muhtarlarımızla her ay düzenli olarak bir araya geleceğiz’ diyen Narman Belediye Başkanı Aydemir Adem Kınalı, Belediyemizle halkımız arasında bir köprü görevi gören Muhtarlarımız vatandaşlarımıza ihtiyaçları doğrultusunda isabetli ve güzel hizmetler yapabilmemiz için en büyük yardımcılarımızdır dedi.

Mahallesinde yaşanan her türlü sıkıntıyı, problemi önce muhtarların bildiğini ifade eden Narman Belediye Başkanı Aydemir Adem Kınalı, “Sizler, mahallelerimizin gözü, kulağı ve vicdanısınız. Bu bağın öneminin her zaman farkında olduk. Bu bakış açısı ile sizlerle her zaman güç birliği içinde olacağım. Muhtarlarımızı yerel yönetim anlayışımızın en önemli paydaşı ve takımımızın bir parçası olarak görüyoruz. Sorunlarımıza da birlikte çözüm üretmek istiyoruz. Güçlü iletişim kurmak, fikir alışverişinde bulunmak, mahallelerde yaptığımız işlerin takibi için her ay düzenli olarak sizlerle bir araya gelerek İlçemizi daha ileriye taşımak için istişare toplantıları gerçekleştireceğiz. Bizimle güç birliği içinde olacağınıza yürekten inanıyor şimdiden vereceğiniz tüm katkılar için teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

İleriye dönük yapılması istenen çalışmalarla ilgili olarak düzenlenen toplantının önemli olduğunu ifade eden ve Narman Belediye Başkanlığına seçilen Aydemir Adem Kınalı'ya başarılar dileyen muhtarlar, söz alarak kendi bölgelerinin ihtiyaçları ve sorunları hakkında görüşlerini paylaştılar. Muhtarları dinleyen Başkan Kınalı, belediyenin icracı müdürlükleri tarafından mahallelerde yapılacak çalışmalar öncesinde hem muhtarların hem de o mahalleden sorumlu meclis üyelerinin hakkında düzenli olarak bilgilendirileceğini de belirtti.

 

 


Anahtar Kelimeler: AYDEMİR KINALI MUHTARLARLA ARAYA GELDİ

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

18.05.2024

  • İMSAK 03:05
  • GÜNEŞ 04:50
  • ÖĞLE 12:16
  • İKİNDİ 16:11
  • AKŞAM 19:33
  • YATSI 21:10
  • Cumartesi 14.4 ° / 2.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 14.2 ° / 3.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 15.4 ° / 1.6 ° Güneşli