ÇAT'TA YRP İLE CHP ARASINDA GİZLİ İTTİFAK MI YAPILIYOR? HAYDİ BUNU DA YALANLA AHMET MUSTAFAOĞLU

Çat'ta Yaşananlar Yeniden Refah Partili Belediye Başkan Adaylarının Gizli İttifaka Açık Olduklarını Bir kez Daha Akıllara Getirdi

ÇAT

 

31 Mart yerel seçimlerine 2 gün kala Çat ilçemizde yaşananları sosyal medya hesabından paylaşan bir vatandaşımız yeniden Yeniden Refah Partisi ile Cumhuriyet Halk Partisi'nin Çat'ta “Yoksa Gizli İttifak mı yapılıyor?” sorularını akla getirdi.

Geçtiğimiz günlerde Pasinler İlçemizi ziyaret eden İYİ Parti Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Canan Uçar, Yeniden Refah Partisi Pasinler Belediye Başkan Adayı Hikmet Çakal'ı Yeniden Refah Partisi'nin Seçim Koordinasyon Merkezinde ziyareti sonrası sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “YRP Pasinler Belediye Başkan Adayı Hikmet Çakal’a misafirperverliği ve Büyükşehir Belediye Seçimlerindeki destek sözleri için teşekkür ederiz” açıklamasının ardından yazılı bir açıklama yaparak Canan Uçar'ı yalanlama metni yayınlayan YRP Erzurum İl Başkanı Ahmet Mustafaoğlu'nu bir kez daha göreve davet ediyoruz.

"GİZLİ İTTİFAK YOKSA YALANLAYIN"

Önceki gün GÜLDEN SARI İsimli bir vatandaşımız Sosyal Medya Hesabından şu paylaşımı yaptı:

GÜLDEN SARI: “Ne Hikmetse Çat İlçemizde Yeniden Refah Partisi'nin İftar Yemekleri CHP Çat Belediye Başkan Adayı Arif Hikmet Kılıç'ın İftar Çadırından karşılanıyor. Ne Hikmetse Arif Hikmet Kılıç, 3 Gündür sürekli Yeniden Refah Partisi'ni Ziyaret ediyor” dedi.

Gülden Sarı isimli vatandaşımızın bu iddiaları vatandaşlara yeniden İlçelerde Yeniden Refah Partili Belediye Başkan Adaylarının gizli ittifaka açık olduklarını bir kez daha akıllara getirdi.

Konuyla ilgili bir açıklama yapması beklenilen YRP Erzurum İl Başkanı Ahmet Mustafaoğlu'nun geçtiğimiz günlerde Canan Uçar'ın YRP İle gizli ittifakını yalanlayan açıklamasına göstermiş olduğu hassasiyeti Çat ilçesinde de göstermesi gerektiğini savunan vatandaşlar, Yeniden Refah Partisi'nin bu seçimlerde kazanamayacaklarını anladıkları ilçelerde diğer partilerin adaylarıyla dirsek temasta olduklarını söylediler.

İŞTE GÜLDEN SARI İSİMLİ VATANDAŞIN SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMI:

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

27.04.2024

  • İMSAK 03:39
  • GÜNEŞ 05:13
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:05
  • AKŞAM 19:12
  • YATSI 20:40
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 20.5 ° / 8.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı