Lokman Uzun, Biz Halka Sorduk ve Halkımızın İsteği Doğrultusunda Aday Olduk

Tortum'un Bağımsız Belediye Başkan Adayı Lokman Uzun, "Bizim Tek Derdimiz Halkımıza ve Tortum'a Hak Ettiği En İyi Hizmeti Vermek"

Lokman Uzun, Biz Halka Sorduk ve Halkımızın İsteği Doğrultusunda Aday Olduk

 

Tortum'un Bağımsız Adayı Lokman Uzun, bugün Saat 13.30'da İlçe meydanında kendisini seven ve destekleyen kalabalığa konuştu.

Tortum İlçe merkezinde bugün miting düzenleyen Tortum Bağımsız Belediye Başkan Adayı Lokman Uzun, halka hitaben yaptığı konuşmasında “Birlik ve Beraberlik” vurgusu yaptı.

Tortum Bağımsız Belediye Başkan Adayı Lokman Uzun yaptığı konuşmasında şu sözlere yer verdi.

Ben 1967 yılında Tortum da doğdum. Dedemin başlatmış olduğu ticari hayatımıza babamla devam ettik. Tortumdan askerlik dışında hiç çıkmadım. 3 nesildir Tortum'da Ticaretimize 10 farklı kolda devam ediyoruz. Ailemle beraber Toplam da 80 kişiye yakın istihdam da bulunmak nasip oldu. Siyasi hayatımız da 1 dönem Fazilet Partisi Tortum Encümenliği, 2 dönem. Ak Parti İlçe Başkanlığı ve 1 Dönem de Ak Parti'den Büyükşehir İl Encümenliği görevinde bulundum. Kısacası siyasi hayatım sürekli çok sevdiğim, doğup büyüdüğüm Tortum'a hizmet etme şiarıyla geçti.

Belediyecilik ve siyasetteki bilgi, birikim ve tecrübelerimi Tortum ilçemizi daha yaşanılabilir bir seviyeye taşımak için Belediye Başkanlığı İçin yıllardır görev yaptığım AK Parti'den Tortum Belediye Başkan Aday Adayı oldum. Partimden Aday olmak nasip olmadı. Ama gönlümde yatan Tortum aşkı ve Tortum'lu hemşerilerimin şahsıma yıllarca yüklemiş olduğu sorumluluk bilinciyle Bağımsız Aday oldum. Tortum merkez başta olmak üzere ilçemize bağlı tüm mahallelerde şahsımı ve ailemi tanırlar ve bilirler. Elini sıkmayacağımız ve kapısını başımız dik bir şekilde çalamayacağımız hiç kimse yoktur. 40 yıla sığdırdığım Ticaret hayatımda alışveriş yapmadığımız insan sayısı yok denilecek kadar azdır. Kırmadık, incitmedik. Her Tortum'lu hemşerimizin bir evladı, bir kardeşi ve ailesinden biri olarak bugüne kadar olduğu gibi bu günden sonra da onların hizmetkarı olmak için bu yola çıktım dedi.

Tortum'un Bağımsız Belediye Başkan Adayı olarak adaylığımızı açıkladıktan sonra İlçemiz için yapmayı planladığımız çalışmalarımızı, vaatlerimizi; sözle, broşürle ve katalog aracılığıyla sizlerle birebir gönül köprüsü kurarak sunmaya çalıştık. Çalışmalarımızın ana esası insanca yaşam. Tortum İlçemizi uygar bir toplumun gerektirdiği seviyelere çıkarmak, adaletli bir yaklaşımı hâkim kılmak, iyi niyet ve samimiyetle ilçemizde bulunan tüm Mahallelerimize eşit ve adil bir biçimde hizmet getirmek anlayışı içerisinde olacağız diye konuşmalarına devam eden Tortum Bağımsız Belediye Başkan Adayı Lokman Uzun, Yarınlara bırakacağımız ilçemizde kronikleşen tüm sorunlara çözüm odaklı yaklaşmayı düşünüyoruz. İlçemizde planladığımız her şeyi istişare kültürü içerisinde sizlerle birlikte düşünüp kararlaştıracak ve gerçekleştireceğiz. Takım ruhuyla her şeyi çok daha iyi yapacağımızı biliyoruz. En derin inancımız adalet anlayışıdır. Kişiye özel değil toplumun tamamını kapsayacak, kadın, erkek, genç, yaşlı demeden “Tortum için ben de varım” diyen herkesi kucaklayan devasa projelerin müjdesinde buluşacağız. Belediye kapılarının makam odalarının herkese açık olduğu “şeffaf belediyecilik” anlayışını tesis edeceğiz. İlçemiz Tortum'un ihtişamına değer katan her şerefli birey bizim onurumuzdur dedi.

Tortum Bağımsız Belediye Başkan Adayı Lokman Uzun sözlerini şöyle tamamladı; “Artık son düzlükteyiz. Gidilmedik  yer sıkılmadık el bırakmadık. Allah nasip eder göreve gelirsek seçimden seçime değil düzenli olarak hem esnaflarımızla, hem de halkımızla  bir araya geleceğiz ve sorunlarımızı zamanında ve yerinde konuşarak, tartışarak hep birlikte çözeceğiz. Bizim tek derdimiz halkımıza ve Güzel ilçemiz Tortum'a hizmet etmek, yeni yatırımlar kazandırmaktır. Bizim sözümüz senettir. Verdiğimiz her sözün arkasında olacağız. Gecemizi gündüzümüze katacağız, çok çalışacağız ve halkımıza mahcup olmayacağız. Biz gönül kırmaya değil, gönül almaya geliyoruz. Biz halka sorduk ve halkımızın isteği doğrultusunda aday olduk. Dolayısıyla kucaklamak, sevmek, sevilmek asli görevimizdir. Kibirden, parmak sallamaktan, mevzuatçılıktan uzağız” diye konuştu.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

27.04.2024

  • İMSAK 03:39
  • GÜNEŞ 05:13
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:05
  • AKŞAM 19:12
  • YATSI 20:40
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 20.5 ° / 8.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı