PALANDÖKEN SAKİNLERİNDEN BAŞKAN MUHAMMET SUNAR'A TEŞEKKÜR

Palandöken İlçe Sakinleri, Palandöken Belediyesi'nin İlçemiz sınırlarında yürüttüğü Temizlik hizmetlerinden ziyadesiyle memnunuz

PALANDÖKEN SAKİNLERİNDEN BAŞKAN MUHAMMET SUNAR

 

31 Mart yerel seçimlerinin hemen ardından çalışmalarına ara vermeden devam eden Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar; "Palandöken Belediyesi olarak başlattığımız temizlik seferberliği kapsamında ilçemizin bütün sokaklarını, kaldırımlarını ve yollarını temizleyerek vatandaşlarımızın düzenli ve sağlıklı alanlarda yaşamasına öncülük etmeye devam ediyoruz” diye konuştu.

Geçtiğimiz hafta içerisinde Yenişehir, Kayakyolu ve Yıldızkent de gerçekleşen yol yıkama, kaldırım temizliği ve çevre düzenleme çalışmalarını yerinde inceleyen  Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar,  “Belediye çalışmalarımızın olmazsa olmazlarından biri çevre temizliğidir. Tertemiz bir Palandöken için gece gündüz demeden, 7 gün 24 saat aralıksız çalışıyoruz. Temizlik İşler Müdürlüğü ekiplerimiz, ilçemiz genelinde ki bütün sokak, cadde ve kaldırımları belirli bir program dahilinde temizleyerek, ilçemizin temiz ve düzenli görüntüsünün muhafaza edilmesini sağlıyor. Vatandaşlarımızın temizlik konusunda mağduriyet çekmemeleri için ekiplerimiz yoğun bir mesai yapıyor. Palandöken İlçemizde yaşayan hemşerilerimizin konforlu, temiz ve güzel alanlarda hayatını sürmesi için halkımızın sağlığını her şeyin üzerinde görüyoruz” şeklinde konuştu.

BAŞKAN MUHAMMET SUNAR VE EKİPLERİNE PALANDÖKEN İLÇE SAKİNLERİNDEN TEŞEKKÜR

Palandöken Belediyesi'nin hizmetlerinden memnun olduklarını ifade eden Palandöken İlçe sakinleri, "Mahallelerimizde gerçekleşen temizlik çalışmalarından dolayı Belediye Başkanımız başta olmak üzere Temizlik İşler Müdürlüğü ekiplerine teşekkür ediyoruz, ellerine sağlık. İlçemizin her köşesinde bu tür hizmetlerde bulunan Temizlik İşler Müdürlüğü ekiplerimiz mahallelerimizi tertemiz yapıyorlar, bizler ve tüm ilçe sakinlerimiz Palandöken Belediyesi'nin İlçemiz sınırlarında yürüttüğü Temizlik hizmetlerinden ziyadesiyle memnunuz” şeklinde konuştular.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

20.05.2024

  • İMSAK 03:03
  • GÜNEŞ 04:49
  • ÖĞLE 12:16
  • İKİNDİ 16:11
  • AKŞAM 19:34
  • YATSI 21:13
  • Pazartesi 15.4 ° / 1.6 ° Güneşli
  • Salı 17.3 ° / 4.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15.1 ° / 4.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı