SERHAT CAN EŞ'İN 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI KUTLAMASI

CHP Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş, tüm dünyada işçilerin dayanışma ve mücadele ruhunu yücelttiği 1 Mayıs İşçi Bayramı’nı kutladı.

SERHAT CAN EŞ

 

CHP Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla yayınladığı mesajında; mücadelenin önemine vurgu yaptı.

“Dünyanın her yerinde, zor koşullarda bile üretmeye ve varlıklarını sürdürmeye çalışan emekçiler, toplumların temel taşıdır. Refah ve kalkınmanın temelinde emeğin ve emekçinin yeri tartışılmazdır diye sözlerine başlayan Serhat Can Eş, Bugün, 1 Mayıs İşçi Bayramı gününde, geçmişte daha iyi çalışma koşulları için mücadele eden ve bu uğurda canlarını feda eden tüm emekçileri saygıyla anıyoruz. Onların mücadeleleri sayesinde elde edilen kazanımları korumak ve daha da geliştirmek için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz dedi.

Emeğin ve emekçinin kıymetini bilerek, onurlandıran bir toplum inşa etmek hepimizin görevidir. 

CHP Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi; “Her Fabrika Bir Kaledir.” Emekçiler, emek mücadelesini yükseltirken, Cumhuriyet Halk Partisi olarak yanlarında olacağız. Dayanışmayı, mücadeleyi büyüteceğiz. Yokluk ve yoksulluğun, gelir dağılımındaki eşitsizliğin sona erdiği, emeğin alın terinin karşılığını aldığı bir Türkiye’yi hep birlikte inşa etmek umuduyla, tüm emekçilerin 1Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutluyorum” dedi.

Bu kötü gidişatı değiştirmek emeği ile geçinenlerin elinde diyerek sözlerini tamamlayan Serhat Can Eş, 31 Mart'ta emekçimiz, emeklimiz umudun ışığını yaktı. Umudu hep birlikte büyüteceğiz. 1 Mayıs emeğin bayramıdır. Emekçilerin alın terinin karşılığını alabildiği bir Türkiye için mücadeleye devam edeceğiz. Çokça üretip, hakça bölüşeceğimiz Türkiye'yi inşa etme umuduyla, tüm emekçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlu olsun!" şeklinde konuştu.


Anahtar Kelimeler: SERHAT ' MAYIS BAYRAMI KUTLAMASI

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

21.05.2024

  • İMSAK 03:01
  • GÜNEŞ 04:48
  • ÖĞLE 12:17
  • İKİNDİ 16:11
  • AKŞAM 19:35
  • YATSI 21:14
  • Salı 17.3 ° / 4.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15.1 ° / 4.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.9 ° / 5.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı