Soylu Bir Kana Sahip Olup Asil Bir Babaya Layık Olmak!

Soylu Bir Kana Sahip Olup Asil Bir Babaya Layık Olmak!

Soylu Bir Kana Sahip Olup Asil Bir Babaya Layık Olmak!

 

Kıymetli Dostlarım,

Sizinde dikkatinizi çektiği üzere, MHP ile ilgili çok uzun bir süredir yazı yazmıyordum. Bunun tek sebebi ise;bir düğünde tanıştığım MHP´nin, MKYK üyesi olan benden genç bir arkadaşımızın sözleri olmuştu.

"REİS, biz seni ALLAH için çok seviyoruz. Senin yazdığın her şey bizi çok üzüyor. Bunu sende biliyorsun ki sen bu parti de sana haksızlık yapanlardan çok daha fazla seviliyorsun." demişti.

Bu samimi arkadaşımızın sözleri bende bugüne kadar yapılan tüm ricalardan daha fazla etki yaptığı için uzunca bir süredir, MHP hakkında hiçbir yazı yazmadım. Ancak bugün yaşanan iki olaydan sonra bir şeyler yazmazsam gerçekten kendimde bir eksiklik hissederdim. Saygıdeğer bir dava adamı olan, SİNAN OĞAN´ı ihraç etmek, tüm samimiyetliğimle söylüyorum ki birçok ilde seçime giderken harakiri yapmakla eşdeğerde olmuştur.

ÜLKEMİZİN yaşadığı bu zor günlerde kendisinin yaşayacağı tüm sıkıntıları göze alarak (muhattap olacağı sıkıntıları önemsemeyerek) babasının oğlu olduğunu kanıtlayan TUĞRUL BAŞKANI ihraç talebiyle yetkili kurula sevk etmek gerçekten harakiri ile intiharın başka bir boyutu olmuştur.

Hele ki CENNETMEKAN BAŞBUĞ´un OĞLU´na, şefkat çetin ve avanesi tarafından yapılan hakaretler tüm samimi MİLLİYETÇİLERİ üzüntüye boğmuştur. Bazen kendi kendime düşündüğümde, tüm bu yapılanların ancak tek bir sebebinin olabileceğine inanıyorum (MHP´yi iktidar yapmamak). Bu olayların başka bir açıklamasının olabileceğini asla zannetmiyorum.

Her zaman söylediğim gibi TÜRK MİLLİYETÇİLERİ´nin davası, yani NİZAM-I ALEM ÜLKÜSÜ,İLA-Y´I KELİMETULLAH davası hiç kimsenin ve hiçbir partinin tekelinde olamayacak kadar büyüktür ve yücedir.

Seçim için AK Parti ile beraber bir hükümet kurmayan MHP, hdp´ye bakanlık verilmesine sebep olduğunun farkında değil midir? Bunu ilkokul çocukları bile görüp anlayabiliyorken birçok akademik ünvanı olan partili büyükler, bunu acaba nasıl öngöremezler.

CENNETMEKAN ALPARSLAN TÜRKEŞ´in, grup kuracağı kadar milletvekili yoktu. Ancak her krizde arabulucu olarak ortaya çıkar, ÜLKEMİZİN hükümetsiz kalmasını engellerdi (Ve bu sayede de devlette ÜLKÜCÜ kadroların önü açılırdı.).

TUĞRUL ABİ, BABANIZIN OĞLU olduğunuzu kanıtladığınız için, ayrıca da ülkemizin en zor günlerinde hükümetsiz kalmamamız adına tüm sıkıntıları göze alarak evet dediğiniz için, TÜRK-İSLAM davasına gönül vermiş milyonlarca genç tarafından ömür boyu saygıyla anılacağınızı bilmenizi isterim.

BİR UMUTTUR YAŞAMAK

SEDAT PEKER


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

26.04.2024

  • İMSAK 03:40
  • GÜNEŞ 05:14
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:05
  • AKŞAM 19:11
  • YATSI 20:39
  • Cuma 20.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı