Taşkesenlioğlu; Bugün, Ulvi bir hizmete talip olduğumun bilinciyle huzurunuza geldim.”

Rabbimin inayeti, siz makbul kardeşlerimin desteğiyle Ankara`daki eliniz, kolunuz, gözünüz kulağınız olmak istiyorum"

Taşkesenlioğlu; Bugün,  Ulvi bir hizmete talip olduğumun bilinciyle huzurunuza  geldim.”

AK Parti Erzurum Milletvekili adayları İçişleri eski Bakanı Efkan Ala, Adnan Yılmaz, Zehra Taşkesenlioğlu, İbrahim Aydemir, Abdurrahim Fırat ve Zafer Tarıkdaroğlu, Erzurum havalimanında büyük bir coşkuyla karşılandı.

Bu sabah Erzurum Havalimanında karşıladığımız AK Parti Erzurum Milletvekil Adayı Zehra Taşkesinlioğlu ile ayaküstü yaptığımız sohbetimizde, Taşkesenlioğlu; Bu görkemli ve muhteşem karşılamaya katılan tüm katılımcılara teşekkür ederek siyasetin bir felsefesi olması gerektiğini söyledi.

Siyasetin kendine özgü süreci, jargonu ve söylemi olduğunu ifade eden Zehra Taşkesenlioğlu;  Siyasetin bir felsefesi olmalı. Herkes için olmalı. Kâinata ve bu âleme baktığınızda her şey insana hizmet için kurulmuş. Dağı, taşı, börtü böceği, hayvanı, çiçeği, yağmuru karı hepsi insana hizmet ediyor. Siyasette bu sistem içerisinde insanın insana hizmet ettiği bir alandır” dedi.

Erzurum'a Hizmet etmek için çıktığım bu yolda AK Parti Çatısı altında toplanmış Başta İl Teşkilatıma, İlçe Teşkilatıma, Kadın kolları Teşkilatına, Gençlik kollarına ve bugün burada toplanmış herkesle dava arkadaşı olmaktan mutluluk duyuyorum.

Erzurum'a ve Erzurumluya hizmet ederek doğup büyüdüğü kente hizmet etmek için yola çıktığını söyleyen Taşkesenlioğlu; "Bu kutlu yolculuğumuzda bana yol arkadaşı olarak eşlik ettiğiniz sürece, bu yolda yürümekten asla vazgeçmeyeceğim. Kadın, erkek, genç omuz omuza vererek, çalışacağız. Ve inanıyorum ki, yapacağımız hizmetler, hepimizin ortak başarısı olacaktır." dedi.

Taşkesenlioğlu; Bugün, Ulvi bir hizmete talip olduğumun bilinciyle huzurunuza  geldim.”

Peygamber Efendimizin "İnsanların En Hayırlısı İnsanlara Hizmet Edendir" düsturunu benimsemiş bir kadronun içinde yer almanın haklı gururunu taşıyorum.

Hizmetlerini ifade etmeye kelimelerin kifayet etmediği mümtaz bir kadrodur AK Parti Kadrosu. Ben de o kadro ile birlikte memleketimin yükünü omuzlamaktan duyacağım kıvancı sizlerle paylaşmaya geldim.

Şehrimizin yetiştirdiği güzide insan, kabinemizin yıldız ismi Efkan Ala, başta olmak üzere AK Parti kadrolarında ben de Memleketime göreve geldim.

Rabbimin inayeti, siz makbul kardeşlerimin desteğiyle Ankara`daki eliniz, kolunuz, gözünüz kulağınız olmak istiyorum" diye konuştu.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

27.04.2024

  • İMSAK 03:39
  • GÜNEŞ 05:13
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:05
  • AKŞAM 19:12
  • YATSI 20:40
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 20.5 ° / 8.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı